Termékek Menü
0
   

2014 legmenőbb hajszín árnyalatai

Te milyen gyakran változtatod a színét? Félévente, évente, sorsfordító eseményekkor vagy leginkább soha? Vannak hölgyek, akiknek szinte minden hajszín jól áll, - ők az igazán mázlisták,- vannak a kevésbé szerencsések, akik csak néhány árnyalat közül választhatnak, ha hajszínről van szó. Mi most megmutatjuk a legmenőbb hajszín trendeket, ha idén nyáron egy kis változásra vágysz.

A szőke hajú hölgyek többfajta árnyalat közül választhatnak. Befesthetik platinaszőkére, mint ahogy ezt tette Anne Hathaway, - bár ez az árnyalat igazán csak a rövid, vagány hajon mutat jól, - vagy egy kicsit hidegebb tónusú árnyalatra, amit az én kedvenc színésznőm Michelle Williams visel. Valamivel nőiesebb árnyalatot választott Margot Robbie és Gwyneth Paltrow is, akik a melegebb tónus mellett hosszú fürtökkel csábítanak. Az előbbi a halványszőke melegebb árnyalatát, kevés mézszínű tinccsel feldobva viseli, Gwyneth viszont évek óta a szőke szín természetes, hideg árnyalatát hordja. Láttuk már őt barnán, vörösen, de szerintem ez az árnyalat fejezi ki legjobban kissé hűvös, finom eleganciáját.

Egy igazán, dögös nő vörös hajszínt visel - persze csak ha jól áll neki –, ami még most is roppant divatos. Több árnyalat közül is választhatunk nyáron, a tűz vörös mellett a kicsit világosabb narancsos változat is trendi, ami nagyon jól áll Jessica Chastain színésznőnek is. Az ombre hajat kedvelők se csüggedjenek, még mindig divatosnak számítanak. A barna szőke változat mellett más színű árnyalatokkal is variálhatunk. Bevallom őszintén nekem még mindig a természetes változat tetszik a legjobban, mint ahogy a fiatal színésznő Kate Mara is viseli.

A sötétebb tónust kedvelő hölgyeknek kitűnő választás a csokoládébarna, ez az árnyalat rövid és hosszú hajhoz is jól áll, nagy előnye, hogy természetesnek hat hossztól függetlenül. Coco Rocha modell ehhez a hajszínhez rövid, nőies formát vágatott a fodrászával. Az egészen sötét hajat viselő hölgyek, ha divatosak szeretnének lenni, egy-két világosabb tincset nyugodtan festhetnek a sötét tincsek közé, elsősorban kreol bőrhöz áll jól ez a szín.  A klasszikus fekete hajat viselők nyáron is festessék bátran hajszálaikat, amíg Katy Perry is ezt a hajszínt hordja, addig mi is nyugodtak lehetünk, nem mentünk még ki a divatból.  

Kellemes szépülést! :-)

Emma

Tartalomhoz tartozó címkék: blog hajápolás