Termékek Menü
   

8 gyors és egyszerű nyári frizura

Fesztiválozni indulsz, vagy éppen a strandra? Az egyre forróbb nyári nyári napokon is oda kell figyelni a hajadra – erre nyújtanak ötleteket a következő üde frizurák.

Halszálka fonás
Szuperül mutat, „másnapos” (hajmosás utáni napon) érdemes megcsinálni, ilyenkor könnyebben elkészíthető a fonat. Ha egy kis textúráló spray is kerül rá, akkor még vadabb hatást érhetsz el vele.

Konty
A lényeg ezúttal a lazaságon van. Kiáll egy-két tincs és kuszának tűnik? Tökéletes! A kiálló hajszálakat csak a fejtetőhöz közel simítsd le, a konty maradjon rendezetlen.

Vállra omló konty
Egy hajsütővassal készíts laza hullámokat a hajadba, majd a hátsó szekciót tűzd fel, az első tincseket hagyd „szabadon”. Ezzel sokat lágyítasz a megjelenésen, tökéletes alkalmakra is, de a hétköznapokat is feldobhatod vele.

Modern copf
Magasan összefogott, hibátlanul sima haj. A hajgumit pedig egy körbetekert hajtinccsel érdemes elrejteni, ezt tűzd le egy hullámcsattal. A trükk a tökéletes elkészítéshez: döntsd előre a fejed amikor felfogod a hajad, így a tarkódnál is feszes marad az összefogott haj.

Fonat egy kis csavarral
Fond be a hajad, a fonat pedig az arcod valamely oldalára essen. A fonatot lazítsd meg, húzkodj ki egy-egy szálat belőle, így nagyobb és lazább hatást kelt. Az ellenkező oldalon pedig húzz ki egy tincset a fonatból és hagyd az arcod mellett lógni, akár hajsütővassal göndörítheted is.

Beach waves
Mi is lehetne jobban nyári frizura hangulatú, mint a tengerparti hullámok ihlette frizura? Elkészíteni egyszerű, viszont könnyen szöszössé válhat a haj tőle, ezen egy kis ápoló olajjal tudtok segíteni.

Fonott korona
A hullámos hajat ezzel a fonattal akár tovább is lehet bolondítani, mindenkinek szuperül áll. Egyszerűen fond be két vékony tincs hajat, kicsit húzkodd meg a fonatot a dús hatás érdekében, majd koronaként tekerd körbe a fejeden és rögzítsd hullámcsattal.

Jázmin hercegnő lófarok

ha elég hosszú hozzá a hajad, akkor ezzel a 2 perces frizurával is egyszerűen feldobhatsz egy hétköznapi copfot. Fogd össze a hajad, majd a copfot még 3-5 helyen fogd össze ismét hajgumival, egymástól egyenlő távolságra. 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog hajápolás