Termékek Menü
0
   

A leghatékonyabb bőrápolási sorrend ázsiai módra

Igen, tudjuk, hogy már ódákat hallottál zengeni arról, hogy az ázsiai soklépéses bőrápolás mennyire hatékony, hiszen világszerte a legnépszerűbb szépségápolási trend lett, köszönhetően a kiemelkedő eredményeknek. Csakhogy nem olyan könnyű eligazodni ebben a széles választékban.

A leghatékonyabb bőrápolási sorrend ázsiai módra

Hogyan hozhatod ki a legjobbat? Kövesd a lépéseket!

Amikor azt mondjuk, hogy kövesd a lépéseket, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem hagyhatsz ki egyet sem. Attól is függ, hogy mennyi időd van, és készülsz-e esetleg egy nagyobb eseményre…

1. Arclemosás

Amíg a bőröd nem tiszta, addig a krémekkel többet ártasz, mint használsz. A Neogence arclemosójában már a tonik is benne van, így azt a lépést át is ugorhatod. Így egyből a hármas lépés következik.

3. Maszkok

Persze nem szükséges minden nap fátyolmaszkot feltenned, így ez inkább ajánlott lépés, de ha a legjobbat akarod, akkor itt a megfelelő idő. A pórustisztító és egyéb maszkok is most vannak a leginkább hasznodra.

4. Eszenciák és szérumok

A bőröd nem is lehetne befogadóbb a tápanyagokra, ezért amit most adsz neki, az válik a leginkább a hasznára. Az eszenciák és szérumok most mélyre jutnak, feltöltik a bőröd, és előkészítik a továbbiakra.

5. Intenzív táplálás

Az intenzív táplálás a hab a tortán. Ilyenkor jöhetnek a különleges biocellulóz maszkok, hogy mindazok a lépések, amiken végigmentél az oxigénmentes lezárásnak köszönhetően még inkább stabilizálhassák és feltölthessék a bőrödet.

6. Hidratálás

Ez az a lépés, amit mindenki ismer. Most jön a klasszikus „krémezés”. A bőröd állapotának megfelelően válaszd ki a megfelelőt fluidtól a mélyhidratálóig.

7. Szemkörnyékápolás

Természetesen a szemkörnyék feszesen tartása az egyik prioritás. Itt az idő, hogy lépj.

A leghatékonyabb bőrápolási sorrend ázsiai módra

8. Éjszakai maszk

Az ázsiai bőrápolásban az éjszakai maszk egészen különleges lépés. Sokkal univerzálisabb az itthon ismert éjszakai krémeknél. Frissességet és mélyhidratálást köszönhetünk nekik, de nem csak éjszaka használhatóak. És mielőtt megijednél, hogy valami vastag, ragacsos maszkot kell feltenned éjszakára, szeretnénk biztosítani arról, hogy nem ez a helyzet. Az éjszakai maszkok könnyű állagú szuperfegyverek, amiknek sokáig van idejük hatni, hogy reggel pihe-puha bőrrel ébredj.

10. Primer – sminkalap

Ha úgy döntesz, hogy sminkelni fogsz, akkor a primer a legjobb szövetségesed. Előkészíti a bőröd az alapozáshoz vagy bb krémhez. Simább alapot képez, egyensúlyba hoz és tartósít.

A joker, amit bármikor használhatsz, azaz a Lotion

A Lotion az egyik legsokoldalúbb kozmetikumot, amit használhatsz:

  • akár tonikként az arctisztítás után, egy vattára öntve
  • akár eszenciához vagy krémhez keverve, hogy extra könnyű hidratálással dúsítsd
  • a nap folyamán bármikor finoman beleütögetve a bőrödbe egy kis hidratálás turbóért és vérkeringés fokozásért
  • áztass tiszta pamutanyagot, vagy fátyolmaszk alapanyagot a tonerbe, és tedd az arcodra 15 percre

A rétegezés a lehető legtöbbet adja a bőrödnek, és a megfelelő sorrend támogatja az ideális felszívódást és hasznosulást.

Tippünk: Most futó promóciónk keretében (2016.10 - 31.), minden Neogence hialuronsavas hidratáló eszencia mellé 3 db Neogence N3 fátyolmaszkot adunk ajándékba!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog arcápolás ázsiai bőrápolás