Termékek Menü
   

A profi arcápolás első lépése

..a sminklemosás. Ha az esti arcápolási rutinodból kihagyod a sminklemosást, rendkívül megterheled a bőröd. Tulajdonképpen nem is kell feltétlenül hozzá a smink, a szennyeződések, amik napközben rátapadtak estére gondot okoznak a bőrödnek. Éjszaka regenerálódik a legintenzívebben a bőr, és ha nem tisztítod meg, azzal ezt a regenerációs folyamatot akadályozod. Emellett a bőr korai öregedéséhez vezet, plusz eltömíted a pórusaidat, amitől pattanások és mitesszerek alakulhatnak ki. Ugye milyen rosszul hangzik?

A profi arcápolás első lépése - Remington Reveal arctisztító

Mindenképpen legyünk alaposak az arctisztításnál. Persze, kényelmesebb sminklemosó kendővel áttörölni az arcunkat, de ez közel sem elég. Nem, még akkor sem, ha kettőt használunk el belőle. A kézi arcmosás már ennél jobb választás, itt is érdemes micellás lemosóval áttörölni az arcunkat arcmosás után, meglepő lehet látni, hogy még mennyi szennyeződést tud lehozni. A lehető legjobbat akkor tesszük a bőrünkkel, ha arctisztító készüléket használunk. Míg a kezünkkel csak a bőrünk felszínét tudjuk megtisztítani addig az arctisztító puha szálai eltávolítják a pórusokban lerakódott szennyeződéseket és smink maradványokat.

A Remington REVEAL arctisztító készülék egyszerre forgó és vibráló mozgást is végez, ezzel fellazítja, és nagyon hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. Mivel a pórusok mélyét is eléri, így sokkal hatásosabban tisztít, mint amit a kezeinkkel el tudunk érni. A szennyeződések eltávolítása mellett az elhalt hámsejteket is leszedi, eközben egyáltalán nem dörzsöl és bántja a bőrt, nagyon kíméletes. A használata is pofonegyszerű, a készülék 20 másodpercenként jelez, hogy az arc egyik területéről a másikra helyezzük át, majd egy perc után automatikusan kikapcsol. 

A profi arcápolás első lépése - Remington Reveal arctisztító

Maga a készülék szuperül néz ki, praktikusan állítva tárolható a formatervezett állványában. A LED kijelzője igazán feldobja az egész kinézetét, emellett nagyon hasznos, mutatja a töltöttségi állapotot és a sebesség beállítást is. Ha zuhany alatt szeretnénk használni, annak sincs akadálya, mivel vízálló. A csomag 3 különböző tisztító fejet tartalmaz, a fejeket használat után könnyen és gyorsan lehet tisztítani,  elég átöblíteni meleg vízzel és átmosni folyékony szappannal vagy habzó arctisztítóval.

A mélytisztító hatásnak köszönhetően a bőrápoló termékek, például a krémek és a szérumok jobban beszívódnak a bőrbe, hatásosabbak. Egyszerű és nem időigényes a használata, nem foglal sok helyet és határozottan feljavítja és megkönnyíti a napi bőrápolási rutint.

Eszti – Makeup On a Budget blog

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog arcápolás