Termékek Menü
   

A világ első „okos” IPL készüléke

A BaByliss megalkotta a világ első „okos” IPL készülékét, mely kommunikál a telefonoddal, figyelmeztet a kezelés szükségességéről és megóvja a bőröd egészségét. Töltsd le az ingyenes alkalmazást az áruházból, majd a Bluetooth segítségével csatlakoztasd Android-os vagy iOS-es készülékedet a BaByliss G940E Homelight villanófényes szőrtelenítőhöz. Az alkalmazás segít végigvezetni Téged az első kezelésen, így egészen biztos lehetsz abban, hogy azt megfelelően végzed el.

A világ első

Első lépésként válaszd ki a kezelni kívánt testrészt, majd a biztonsági kérdésekre választ adva és a megfelelő bőrtónust kiválasztva, a készülék automatikusan beállítja az ideális intenzitást. A vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően, a telefonodon nyomon követheted a kezelés során felhasznált villanások számát. Ahhoz, hogy a villanófényes szőrtelenítés igazán eredményes lehessen, elengedhetetlen a rendszeres és ütemszerű kezelés. Ebben is segítséget nyújt a mobil alkalmazás, ugyanis naplózza a korábbi kezeléseket, számon tartja az elkövetkezőket, sőt engedélyt kér Tőled annak beírására is. 

A világ első

A mobilalkalmazást használhatod más, BaByliss villanófényes szőrtelenítődhöz is, a program tartalmazza a G930E és a G934E modelleket is. Ebben az esetben a villantás számlálóról kell csupán lemondanod, mivel a korábbi modellek nem rendelkeznek Bluetooth egységgel.

Kellemes szépülést! :-)

Emma

Forrás: BaByliss.hu

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog szőrtelenítés