Termékek Menü
0
   

Ajándékötletek a fa alá Sipka Barbarától

Kedves Olvasók! Először is szeretnék bemutatkozni, Sipka Barbarának hívnak, több mint 3 éve vezetem szépségápolással kapcsolatos blogomat és youtube csatornámat Barbyesworld néven. Saját tapasztalataimat és tippjeimet igyekszem megosztani ezeken a felületeken, legyen szó sminkről, frizurákról, vagy akár termékekről. Ma néhány általam is kipróbált és jó szívvel ajánlott terméket fogok bemutatni a MyBeautyTools.hu online szépségápolási áruháztól, amelyek szuper ajándékötletek lehetnek karácsonyra a család hölgy tagjainak. 

A nő ékessége - szokták mondani- a haja. Hajápoló termékekkel soha nem nyúlhatunk mellé az ajándékozáskor, hiszen ezekre mindig szükség van. Érdemes azonban választás előtt kifaggatni a hölgyeket, hogy tudjuk, milyen típusú hajhoz vásároljunk. Nagyban megkönnyítik a dolgunkat a Paul Mitchell karácsonyi ajándékcsomagok, amelyekben sampont, balzsamot és hajtípushoz megfelelő plusz terméket is találunk. Válogathatunk göndör, szőke, lelapuló hajra való ajándékcsomagok közül, de számos más alternatíva közül is. Az Extra Body tömegnövelő ajándékcsomagot meleg szívvel ajánlom azon hölgyeknek, akik vékony szálú hajukkal küzdenek. A csomag tartalma egy tömegnövelő sampon, kondicionáló és egy hajtő emelő spray, amely szárítás előtt vagy után alkalmazandó. Az eredmény dús hajkorona.

A hónap bloggere - Sipka Barbara

Ha a hajunknál tartunk, otthoni használatra kiváló ajándékötlet lehet egy hajszárító. Ha valami igazán praktikusat szeretnénk, választhatunk utazó méretet, de akár profi hajszárítók közül is válogathatunk. Utazást kedvelő hölgyek számára jó választás lehet az Imetec Bellissima 1701 C10 2000 F4001 hajszárító, amely mind otthoni használatra, mind utazáshoz nagyon jó, összecsukható kiszerelés.

Még a frizuránál maradva rendkívül hasznos és sokoldalú ötlet lehet valamilyen hajformázó ajándékozása. Ha szeretnénk meglepni szeretteinket olyan ajándékkal, amivel nem egy, hanem minimum három frizurát is el tudnak maguknak készíteni, akkor a legjobb választás a Remington CI97M1 Your Style Hajformázó készlet. Ezzel a készlettel, hullámos, göndör és beszárított hatású frizurát is készthetünk a fejek cserélgetésével, illetve ezeket a frizurákat a fantáziánktól függően variálhatjuk még számtalan változatban. Fiataloknak és idősebb hölgyeknek egyaránt jó választás, illetve hajhossztól függően is tudjuk használni a különböző cserélhető fejeket.

A hónap bloggere - Sipka Barbara

Ha sminkterméket szeretnénk ajándékozni, akkor a legpraktikusabb megoldás, ha szemhéjpúder palettákat választunk, hiszen a megajándékozott hölgy a későbbiekben több alkalomkor is tudja majd használni a megfelelő színek kiválasztásával és kombinálásával.

Személyes kedvenceim a NYX Love in Florence paletták, amelyek táskabarátok, tehát akár munkába, akár utazásra magunkkal tudjuk vinni, a csomagolásuk a kis masninak köszönhetően nagyon fiatalos, illetve számos színkombinációban elérhető, nem utolsó sorban pedig a színek nagyon pigmentáltak. Elérhető lilás árnyalatokba, füstös szem elkészítéséhez válogatott árnyalatokban, földszínekben, stb.

Íme egy frizura és egy smink az ünnepi hangulathoz :-) :