Termékek Menü
0
   

Arcfeszesítés otthon

Hiába a szuper arckrémek, a csodás pakolások, egy bizonyos életkor után látványos változás nem érhető el még velük sem. Persze ott a botox, meg egyéb finomságok, de azért néhányan még mindig óvatosak vagyunk az ilyen jellegű fájdalmas beavatkozásokkal szemben. Valójában csak üdébb, fiatalosabb, egészségesebb orcát szeretnénk.

De, és itt a lényeg, van megoldás a fáradt, megereszkedett arcbőr kezelésére. A Rio Fali arcfeszesítő készülék 60 másodperces kezelésével látványos változásban lehet részünk. A készülék rendszeres használatával javul a bőr tónusa, gyengéden feszesíti, fiatalítja az arcbőrt, úgy, hogy közben felgyorsítja annak vízelvezetését. A változás már az első alkalom után is tapasztalható, az orcánk nemcsak szebb, de rugalmasabb, formásabb is lesz e remek készüléktől.

Az arcon megbúvó mimikai és természetes ráncok eltűnésére, csökkentésére is van megoldás. A készülékhez tartozó két golyó gyengéden mélyen a bőrbe juttatja, bele masszírozza a hatóanyagokat, úgy hogy a ráncok szinte észrevétlenné válnak, az arc kontúrjai újraformálódnak, az öregedés jelei eltűnnek.

Kellemes szépülést! :-)

Emma

Tartalomhoz tartozó címkék: blog arcápolás