Termékek Menü
   

Csavaros, másnapos frizura

Kötelező lemásolni ezt a csavaros fonatot! Kell hozzá egy kevés türelem, viszonylag hosszú haj, néhány csat és persze egy erős gumi. Lássuk be, kánikulában kizárólag feltűzve elviselhető a hosszú haj! Szerencsére ehhez a frizurához nem kell feltétlenül frissem megmosnod a hajad, simán összecsavarhatod egy-két napos hajból is. Sőt, egy másnapos hajat könnyebben formázhatsz, alakíthatsz, mivel a selymes hatás elvesztése után a hajszálak könnyebben összetapadnak, a textúrája gazdagabb lesz.

Csavaros, másnapos frizura

Ha nagyon puha, egyenes szálú hajad van, első lépésként érdemes egy hajsütővassal néhány hullámot formáznod a hajadba, ezzel is tartást adhatsz a frizurádnak. Mindenképp olyan hajsütővasat válassz, amivel alacsony hőfokon is tartós hullámokat kreálhatsz. Kitűnő választás erre a célra a Remington újdonsága a CI8725 PROtect hajsütővas, amely hűvös párát bocsájt ki, ezáltal hidratálja a hajat, miközben a keratinnal, argán- és makadámia olajjal átitatott 25mm-es kerámia hajsütővas fényessé és simává varázsolja a fürtjeidet.

Miután sikerült tartást adnod a frizurádnak, válassz le két tincset az oldalsó részekről, majd egyenként csavard fel őket! Jó sokáig kell csavarnod, ugyanis minden tincset pont az ellenkező oldalon kell rögzítened! Vagyis, a jobb oldali tincset csavard egészed addig, amíg a másik oldalon nem tudod rögzíteni, majd a bal oldali tincset is miután megcsavartad tűzd fel a jobb oldalon! 

Csavaros, másnapos frizura

Következő lépésként jöjjön az igazi, látványos része a frizurának! A lent lévő részeket fogd nagyjából két részre! Nem kell fésűt sem használnod a művelethez, a lényeg, hogy közel egyenlő mennyiség legyen mindkét oldalon. Mindkét tincset jó erősen csavard meg, az sem baj, ha egy-két szál haj kimarad. Csinálj lyukat az egyik ujjaddal a jobb oldali összecsavart tincsben, majd egyszerűen húzd át a másik csavaros tincset! Folytasd tovább a csavarást, aztán megint húzd át a tincset, célszerű mindig felváltva áthúzogatni a tincseket. A csavarást, áthúzást addig csináld, amíg elfogy a hajad!

Csavaros, másnapos frizura

Végezetül gumizd jó erősen össze a hajad végét, vagy tűzd jól össze! Lazítsd meg az egészet egy kicsit, húzogass ki néhány tincset, vigyázva, hogy az egész ne essen szét! Ha még természetesebb hatást akarsz elérni, egy régen kiselejtezett fogkefével kicsit fésüld át a tincseket! Oldalt húzz ki egy-két vékony tincset, és máris kész a nyár egyik legtrendibb hajviselete!

Kellemes szépülést! :-)

Emma

Tartalomhoz tartozó címkék: blog hajápolás