Termékek Menü
   

Csodás smink és frizura ötlet, ha jól akarsz kinézni!

Sziasztok!

Pálinkás Szilvia vagyok a SzilvaleSzilvple Youtube csatornáról, de szólítsatok csak Szilvának! Egészen pici korom óta érdekel a szépségápolás, a sminktermékek, és a frizurákkal is mindig szívesen kísérleteztem. Ebben a bejegyzésben és videóban szeretném bemutatni Nektek, hogy én milyen sminket álmodtam meg a NYX Love in Florence – Ciao Bella palettáját használva, és azt, hogy hogyan készítettem gyönyörű loknikat a Remington új hajformázóját, a Curl Revolution-t használva.

A hónap bloggere - Pálinkás Szilvia

Mindenekelőtt megmostam a hajam, a hosszantartó és igazán rugalmas hullámok érdekében törülközőszáraz hajra felvittem a Milk Shake Lifestyling Styling Potion, formázó elixírjét, ami pihe-puha, dús és fényes hajkoronát eredményez, illetve tapasztalatom szerint jóval több ideig megmaradnak a hullámok a hajamban ezt a terméket használva.  Egy kisebb pumpálásnyival kiadott mennyiséget vittem fel a hajamra, majd a sminkelés befejeztével megszárítottam és formáztam a hajam.

A Remington Curl Revolution hajformázója azért olyan különleges, mert nem Neked kell az eszközt forgatni, ami néha ugyebár nehézkes és fárasztó tud lenni, hanem a formázó közepén található gyűrűvel irányítható a feje.  Maga a fej is elég érdekes: lényegében egy kúpvas, ami középen kettéválik, és ebben a belső résben található a két sütőlap, ami teljesen olyan, mint egy hajvasaló lapjai. A meleg lapokon kívül más nem melegedik fel, így annak a valószínűsége, hogy megégeti magát az ember, igen alacsony!

A hónap bloggere - Pálinkás Szilvia

A használat is hihetetlenül egyszerű: megfogsz egy kisebb tincset, átfűzöd a formázó résén, majd attól függően, hogy merre akarod, hogy a hullámod nézzen, az ujjaddal a gyűrűt megtolva megforgattatod a formázó fejét. Az irányválasztással kapcsolatban azt tudom javasolni, hogy az arcodhoz közel lévő, keretező tincseket az arcodtól eltávolodva göndörítsd, hogy ne másszon folyton a szemed elé a hajad, a többi részt pedig érdemes felváltva göndöríteni, hogy minél dúsabb legyen a hatás.

Ha minden tincset egy irányba göndörítesz, nagyon szép és lágy Lana Del Rey stílusú frizurát kaphatsz, mivel a hullámok egymásba fonódnak. Én a videóban látható módon 4 részre választva formáztam a hajam, a felső részét felkötve, a lelógó 2 részt külön-külön göndörítettem és fixáltam hajlakkal. Amint ezzel megvoltam, áttértem a felső szekcióra. 

A hónap bloggere - Pálinkás Szilvia

A smink egy nagyon egyszerű, de tekintetcsalogató nappali smink lett, amihez először lealapoztam az arcom a NYX High Definition alapozójával, ami egy erős-közepes fedésű, de mégis nagyon természetes hatást keltő alapozó, ami szerintem tökéletes választás így tavasszal, alkalmi alapozónak, mivel a hétköznapokra nincs szükség erős fedésre, de azért a különlegesebb alkalmakkor mindenki üde, ragyogó és hibátlan bőrt szeretne – ami ezzel az alapozóval könnyedén elérhető!

A szememen a NYX Love in Florence palettakollekció Ciao Bella változatát használtam, amivel nagyon üde és bájos nappali sminkeket lehet készíteni! Ezzel, a videóban elkészített sminkkel, bármilyen eseményen bátran megjelenhetsz, garantálom, hogy remekül fogod érezni magad a bőrödben! :-)

Őszintén remélem, hogy hasznosnak találtad a videót és az írásom, és remélem, hogy tudtam valami hasznosat mutatni! :-)

Szilva