Termékek Menü
0
   

Dr. Organic

Dr. Organic

A Dr. Organic termékek egyedülálló, természetes készítmények, amelyek attraktív és praktikus csomagolásuknak, továbbá rendkívüli összetevőiknek köszönhetik töretlen sikerüket. A Dr. Organic csak a legnemesebb természetes és organikus alapanyagokat hasznosítja, amely a világ legkülönbözőbb részeiről kerül szigorú minőségellenőrzés után a termékekbe.

A legmodernebb technológiai megoldások alkalmazásával a Dr. Organic készítményekbe kizárólag aktív összetevőket kerülnek, amelyek egyaránt biztosítják a termékek hatékonyságát és magas minőségét. Természeti környezetünkben számos gyógynövény, vitamin és ásványi anyag vesz bennünket körül, amelyek jótékony hatásait már évszázadokkal ezelőtt felfedezték őseink és váltak segítségükkel egészségesebbé és életerősebbé.

Az ausztrál őslakosok által több mint ezer éve kedvelt teafától kezdve, az új-zélandi Maurik Manuka mézén keresztül az ősi egyiptomi egészségkultúra szerves részének tekintett Aloe Vera-ig hosszú a növények sora, amelyek növelték az emberek életminőségét. Merítve elődeink tudásából és okulva tapasztalataikból, a Dr. Organic megalkotta azokat a bőr- és környezetbarát haj- test- és szájápolási termékeket, amelyeknek szerves részét képezik ezek a természetes összetevők.

Nézet:
Rendezés:
Külső raktárból elérhető
2.790 Ft
Összehasonlítás
Szűrő
Gyártó
Ár
Kategória márkán belül
Fogyasztó barát
FOGYASZTÓ BARÁT TÁJÉKOZTATÁS