Termékek Menü
   

Ezeket a hajformázókat használd a különféle loknikhoz

Egy jó hajgöndörítő az alapját képezi a szuper frizuráknak, de mostanra annyi féle-fajta göndörítésre alkalmas termék közül lehet választani, igazi kihívást jelent átnézni a termékeket és megérteni, hogy melyik eszközt mire lehet a legjobban használni. Ugyanis nagyon nem mindegy, hogy milyen típusú göndörítővel készíted el a frizurádat, egy könnyed tengerparti hullámos frizurához és egy estélyi hullámos frizurához más-más eszköz való. Hogy megspóroljuk az időd, összeszedtük, melyik hajformázó mire a legjobb.

Ezeket a hajformázókat válaszd a különféle hullámokhoz

Az univerzális választás - Remington CI9132 PROluxe hajsütővas
A PROluxe hajsütővas kialakításából adódóan alkalmas a klasszikus loknik és a laza hullámok elkészítéséhez is, nem mellesleg rendkívül könnyű használni. 30 másodperc alatt felmelegszik és a csúszásmentes bevonatnak köszönhetően nem fog sem lecsúszni, sem összegubancolódni a haj miközben feltekered.

Remington PROluxe hajsütővas

Szabályos spirális fürtök - Remington Ci63E1 Dual Curl hajsütővas
A Remington Dual Curl hajsütővas 19 és 31 mm átmérőjű beállítási lehetőséggel rendelkező hajsütővas, mellyel rendkívül egyszerűen készíthetsz tökéletes göndör fürtöket a spirális kialakításának köszönhetően. A két beállítási lehetőség segítségével feszes és laza loknikat is könnyedén kreálhatsz vele.

Remington Dual Curl hajformázó

Kezdőknek és nehezen kezelhető hajhoz - Remington Curl Revolution forgófejes hajsütővas
Ez a hajformázó eszköz önműködően forog, jelentősen megkönnyítve a haj göndörítésének folyamatát. Ez az okos hajsütővas nagy segítséget nyújthat kezdőknek és azoknak, akik nehezen tudják kezelni a hajukat.

Remington Curl Revolution hajformázó

Hullámos frizura - Remington Stylist tripla hullámú hajformázó
A különleges tripla hullámú hajformázó segítségével laza, hullámos loknikat kreálhatunk és a használata is egyszerű, ha csak hullámokra vágyunk, akkor ez a legmegfelelőbb választás.  


Remington Stylist tripla hajsütővas

Tartalomhoz tartozó címkék: blog hajápolás