Termékek Menü
0
   

Fáradt reggelek, karikás szemek

Senkinek nem kell bemutatnom a nyűgös hétfőket és fáradt reggeleket, amikor a tükörképünk még inkább megerősíti azon késztetésünket, hogy rögvest feküdjünk vissza az ágyba és ki se keljünk a takaró öleléséből egész délelőtt. Persze, erre ritkán van lehetőségünk és karikás szemeinket igyekszünk elrejteni sminkkészletünk segítségével, néha kisebb, néha nagyobb sikerrel. De ki szeret ezzel bíbelődni reggelente és nem túl esztétikus, vastag alapozó réteggel eltömíteni pórusait?

Az angol Rio Beauty a szemeink alatt húzódó sötét táskák eltűntetésére fejlesztette ki az Eye Refresh hideg-meleg terápiás szemkörnyék ápoló készüléket, melynek rendszeres használatával nem csak búcsút inthetünk a karikáknak, szem alatti duzzanatoknak, de sokkal pihentebbnek és élettel telibbnek láthatjuk és érezhetjük szemeinket.

Kényeztesd szemeid nap, mint nap

A készülék használata rendkívül egyszerű és nincs szükségünk másra, mint a Rio Ránctalanító gélre vagy kedvenc szemkörnyék ápoló krémünkre. Masszírozzuk a szem környékén végig a gélt vagy krémünket, majd a készülék segítségével finom simító vagy paskoló mozdulatokkal kezeljük a bőrfelületet. A meleg terápiának köszönhetően az oxigén, vitaminok és tápanyagok eljutnak a bőr alsóbb rétegeihez, segítik azok felszívódását. A hideg kelezéssel pedig bőrünk megköti a hatóanyagokat.

A készülék használata után bőrünk felfrissül, regenerálódik és fiatalossá válik, mely áldásos hatásokat klinikai tesztek igazolják. Ha szeretnéd megtekinteni a Rio Eye Refresh hideg-meleg terápiás szemkörnyék ápoló készülék működését, itt megteheted!

 

Kellemes szépülést! :-)

Emma

Tartalomhoz tartozó címkék: blog arcápolás