Termékek Menü
   
Itt jársz: > >

Garancia

A MyBeautyTools.hu internetes áruházban található Imetec, BaByliss, Panasonic, Philips, Rio, Rowenta elektromos termékekre 2 év garanciát, a Remington termékekre a termékek információs lapján feltüntetett évet (minimum 2 év cseregaranciát), a Valera, Bosch, Braun,  BaByliss PRO, Paul Mitchell termékekre pedig 1 év garanciát vállalunk!
Ezek a garanciális feltételek megegyeznek a termékek importőreinek garanciális feltételeivel!

A készülék üzemképessége a gyártás során ellenőrizve lett, működése hibátlannak bizonyult. A készülék anyag-, vagy gyártási hibából eredő meghibásodásaira a vásárlás napjától kezdődő garanciaidőn belül a gyártó felelősséget vállal. Amennyiben a vásárolt termék a garanciális idő alatt hibásodna meg, a vásárlást igazoló dokumentumokkal (számla és jótállási jegy) a svikComputer Kft. ügyfélszolgálati irodájához az alábbi márkák esetében forduljon: Remington, Paul Mitchell, Rio Beauty, más márkák esetében (BaByliss, BaByliss PRO, Bosch, Braun, Imetec, Philips, Rowenta, Valera, Panasonic) a gyártók honlapján feltüntetett szakszervizeket keresse. Cseregarancia esetén, amennyiben az importőr nem tudja biztosítani a meghibásodott terméket, továbbá műszakilag és egyéb tulajdonságaiban megfelelő, úgynevezett követő típus sem áll rendelkezésre (tehát további új cserekészüléket nem tudunk biztosítani), illetve az adott készüléket már egyszer cseréltük, akkor az első vásárlás számláján rögzített készülék árát térítjük vissza a vásárlónak, szállítási, csomagolási és egyéb díjak nélkül.

A balesetből, helytelen illetve nem megfelelő használatból, a termék átalakításából és a műszaki és/vagy biztonsági útmutatók be nem tartásából eredő károkra a garancia nem terjed ki. A garancia érvényét veszti, ha a készülék szétszerelését, vagy javítását nem a gyártó által feljogosított személy végzi.

Garanciális ügyintézés menete

A garanciális ügyintézés a termék meghibásodása esetén kétféleképpen történhet:

  1. A gyártó szervizhálózatán keresztül: Amennyiben a termékhez külön jótállási jegy tartozott, amelyen feltüntetésre került a szervizek listája, kérjük, fordulj a lakóhelyedhez legközelebb eső szervizhez.

  2. A MyBeautyTools.hu. ügyfélszolgálati irodájában: Amennyiben a termékhez önálló garanciajegy nem tartozott, és az általad megvásárolt termék cseregaranciával rendelkezik, akkor az MyBeautyTools.hu-n keresztül érvényesíthető.

Garanciális ügyintézés folyamata a MyBeautyTools.hu-n keresztül:

  • Garanciális probléma esetén hívj minket a 06 1/783-0370-es telefonszámon, írj nekünk az info@mybeautytools.hu email címünkre, vagy használd a "kapcsolat" menüt!

  • Juttasd el a meghibásodott készüléket a lehető legrövidebb időn belül, de legkésőbb a garancia lejárati napjáig a MyBeautyTools.hu ügyfélszolgálatára (ARCADIA irodaház - 1043 Bp., Lórántffy Zsuzsanna u. 15/B 2.em. 218.) akár személyesen munkanapokon 10:00 és 16:00 között, vagy postai úton.

  • A meghibásodott termék MyBeautyTools.hu részére történő visszajuttatásának költsége a vevőt terheli, portós küldeményeket a MyBeautyTools.hu nem vesz át.

  • Azt követően, hogy a termék megérkezett ügyfélszolgálatunkra munkatársunk megkezdi az ügyintézést, és telefonon vagy emailben értesít a javítás vagy csere befejezésekor.

  • Amennyiben a készüléket a szerviz bevizsgálást követően hibátlannak találta, vagy a hibát nem rendeltetésszerű használat okozta, ezért a javítás garanciálisan nem végezhető el, akkor a visszaszállítás költsége ugyanúgy a megrendelőt terheli (890,- Ft).

  • Ha a hiba egyértelműen garanciális hibának minősül (nincs szükség további bevizsgálásra), úgy a javított vagy cserélt készüléket ingyenesen kiszállítjuk részedre.

  • Ha a készülék hibája nem egyértelműen garanciális hiba és további bevizsgálásra van szükség, úgy a javított vagy cserélt készüléket 890,- Ft-ért szállítjuk ki részedre.

  • Kérjük, a vásárlást igazoló számlát vagy nyugtát és a termék jótállási jegyét (ha van) feltétlenül őrizd meg, ennek hiányában a szervizek nem vállalják a garanciális javítást!

A gyártókra kattintva letöltheted a garanciális partnerek, szervizek és alkatrész ellátók címlistáját, illetve további garanciális információkat találhatsz! (Némelyik link megnyitásához Adobe Reader szükséges)

A szakszervizek listáját az alábbi linkek alatt találod:

BaByliss / BaByliss PRO
Bosch
Braun
Imetec
Panasonic
Philips
Rowenta
Valera

A MyBeautyTools.hu ügyfélszolgálatára (1043 Bp., Lórántffy Zsuzsanna u. 15/B 2.em. 218.) juttasd vissza a következő gyártók meghibásodott készülékeit:

Remington
Paul Mitchell
Rio Beauty