Termékek Menü
0
   
Itt jársz: > >

Garancia

A MyBeautyTools.hu internetes áruházban található Imetec, BaByliss, Philips, Panasonic, Rio, Rowenta, Valera elektromos termékekre 2 év garanciát, a Remington elektromos termékekre a termékek információs lapján feltüntetett évet (minimum 2 év cseregaranciát), a Bosch, Braun, BaByliss PRO, Paul Mitchell elektromos termékekre pedig 1 év garanciát vállalunk!

Ezek a garanciális feltételek megegyeznek a termékek importőreinek garanciális feltételeivel!

Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy az ügyfelek elégedettsége érdekében a REMINGTON a jogszabályban foglalt (151/2003. (IX.22.) Kormány Rendelet) jótállási kötelezettségeknél többet vállal, így értéktől függetlenül, minden Remington elektromos termékre a használati útmutatóban leírt évet (minimum 2 év) biztosít. Ez akár 5 év garanciát is jelenthet és visszamenőleg is érvényes, tehát a korábban áruházunkban vásárolt Remington termékek garanciális idejére is kiterjed. További információkért érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!

Garanciális ügyintézés menete

A garanciális ügyintézés a termék meghibásodása esetén kétféleképpen történhet:

  1. A gyártó szervizhálózatán keresztül: Amennyiben a termékhez külön jótállási jegy tartozott, amelyen feltüntetésre került a szervizek listája, kérjük, fordulj a lakóhelyedhez legközelebb eső szervizhez.

  2. A MyBeautyTools.hu. ügyfélszolgálati irodájában: Amennyiben a termékhez önálló garanciajegy nem tartozott, és az általad megvásárolt termék cseregaranciával rendelkezik, akkor az MyBeautyTools.hu-n keresztül érvényesíthető.

Garanciális ügyintézés folyamata a MyBeautyTools.hu-n keresztül:

  • Garanciális probléma esetén hívj minket a 06 1/783-0370-es telefonszámon, írj nekünk az info@mybeautytools.hu email címünkre, vagy használd a "kapcsolat" menüt!

  • Juttasd el a meghibásodott készüléket a lehető legrövidebb időn belül, de legkésőbb a garancia lejárati napjáig a MyBeautyTools.hu ügyfélszolgálatára (ARCADIA irodaház - 1043 Bp., Lórántffy Zsuzsanna u. 15/B 2.em. 218.) akár személyesen munkanapokon 10:00 és 16:00 között, vagy postai úton.

  • A meghibásodott termék MyBeautyTools.hu részére történő visszajuttatásának költsége a vevőt terheli, portós küldeményeket a MyBeautyTools.hu nem vesz át.

  • Azt követően, hogy a termék megérkezett ügyfélszolgálatunkra munkatársunk megkezdi az ügyintézést, és telefonon vagy emailben értesít a javítás vagy csere befejezésekor.

  • Amennyiben a készüléket a szerviz bevizsgálást követően hibátlannak találta, vagy a hibát nem rendeltetésszerű használat okozta, ezért a javítás garanciálisan nem végezhető el, akkor a visszaszállítás költsége ugyanúgy a megrendelőt terheli (890,- Ft).

  • Ha a hiba egyértelműen garanciális hibának minősül (nincs szükség további bevizsgálásra), úgy a javított vagy cserélt készüléket ingyenesen kiszállítjuk részedre.

  • Ha a készülék hibája nem egyértelműen garanciális hiba és további bevizsgálásra van szükség, úgy a javított vagy cserélt készüléket 890,- Ft-ért szállítjuk ki részedre.

  • Kérjük, a vásárlást igazoló számlát vagy nyugtát és a termék jótállási jegyét (ha van) feltétlenül őrizd meg, ennek hiányában a szervizek nem vállalják a garanciális javítást!

A gyártókra kattintva letöltheted a garanciális partnerek, szervizek és alkatrész ellátók címlistáját, illetve további garanciális információkat találhatsz! (Némelyik link megnyitásához Adobe Reader szükséges)

A szakszervizek listáját az alábbi linkek alatt találod:

BaByliss / BaByliss PRO
Bosch
Braun
Imetec
Panasonic
Philips
Rowenta
Valera

A MyBeautyTools.hu ügyfélszolgálatára (1043 Bp., Lórántffy Zsuzsanna u. 15/B 2.em. 218.) juttasd vissza a következő gyártók meghibásodott készülékeit:

Remington
Paul Mitchell
Rio Beauty