Termékek Menü
0
   

GET THE LOOK! Kate Bosworth csavaros fonata

A Föld másik oldalán már javában elkezdődött a fesztivál szezon. A Coachella gyakorlatilag az amerikai zenei események legfontosabbja, melyen a részvétel kötelező. Minden magára valamit is adó sztárocska megjelenik a kaliforniai sivatagban, természetesen kizárólag trendi ruhában, menő külsővel. Gyanítom, közel annyi időt töltenek a menő rucik összeállításával, mintha egy vörös szőnyeges eseményre mennének. Az elmúlt évek tanulságait leszűrve megállapíthatjuk, hogy kötelező outfit a fesztiválon egy kalap, egy rövid short lehetőleg egy haspólóval, egy valamilyen horgolt mellény, vagy szellős maxiruha, bokacsizmával párosítva.

Get the look! Kate Bosworth csavaros fonata

A frizura is fontos kiegészítője az öltözködésnek, kiengedve, vagy összefogva, a lényeg, hogy valamilyen fonás legyen benne. Az abszolút győztes számunkra Kate Bosworth, aki igazán különleges, merész hajjal fesztiválozott a kaliforniai sivatagban. Az elkészítése valójában nem túl bonyolult, íme:

Válaszd el fésűvel a fejed tetején a hajadat három részre, lehetőség szerint úgy, hogy középen beférjen egy vékony fonat. A középen így kialakuló sávban készíts egy egyszerű fonást. De, és itt a lényeg, hátulról, azaz fejtetődtől haladj a homlokod felé!

Miután kész vagy a fonással, a homlokodhoz érve két oldalra fésüld a fonás után megmaradt hajad. A fonás lehetőség szerint szoros legyen, nem szeretnénk, ha a nagy fesztiválozás közben szétcsúszna. A végét rögzítheted hajtűvel, így igazán tartós fonásod lesz tőle.

Az összes hajat fogd nagyjából össze, fontos hogy az alsó tincsek lógva maradjanak. Az első, felső részhez használj fésűt, mivel Kate frizurájának ez a része nagyon szabályosan van átfésülve, szinte már túlságosan is a fejére van simítva, gyönyörű arcéleit kihangsúlyozva. Végül az egészet fogd össze, csinálj egy kis kontyot, amit rögzíts néhány csattal, majd fújj rá kevés hajlakkot!

Gat the look! Kate Bosworth csavaros fonata

Kellemes szépülést! :-)

Emma

Tartalomhoz tartozó címkék: blog hajápolás