Termékek Menü
   

GET THE LOOK! Natúr smink

A natúr smink trükkje, hogy elfedi az arc apróbb hibáit, kiemeli annak természetes szépségét, miközben szinte láthatatlan marad. Másik nagy előnye, hogy nem igényel sok gyakorlatot, pár perc alatt elkészül. A nyári forróságban különösen fontos arra ügyelned, hogy ne használj sok festéket, mert a bőröd nem tud lélegezni, a pórusok hamar eltömődnek.

A jó sminkhez elengedhetetlen a szép bőr! Ehhez megfelelő módon kell tisztítani és ápolni az arcodat. Nagyon fontos, hogy bőrtípusodnak megfelelő alapozót használj. Minden márka készít hidratáló, vizes, mattító, púderes, krémes-gazdag textúrájú alapozókat. Az alapozó színét is gondosan válaszd ki. Ne üssön el a nyakadtól, dekoltázsodtól! Nem szép, ha sokkal sötétebb vagy világosabb! Egy kis kőpúder segítségével bőrödet teljesen mattá varázsolhatod.

Matt színekkel is lehet alig észrevehető, szépítő sminket készíteni. Az egész szemhéjra halvány árnyalatot vigyél fel. A szempilla tövében barna ceruzával húzz vonalat, melyet satírozz el. Egy hasonló árnyalatú szemhéjpúderrel a szem külső sarkában árnyékolj. A belső zug világos maradjon, a külső sarok sötétebb legyen. Nagyon fontos, hogy visszaadd az arcod természetességét egy leheletnyi pirosítóval. Bőröd színével harmonizáló árnyalatot válassz az orcáidra.

Az arc karakterét a szép ívű szemöldök adja meg. Ferde ecsettel színező port vigyél fel, vagy használj szemöldök ceruzát. Ne keverd össze a szemceruzával! Utóbbi puha és zsíros, előbbi kemény, mert préselt porból készül. Végül nagyon halvány árnyalatú szájfénnyel fejezd be a sminket.

Kellemes szépülést! :-)

Emma

Tartalomhoz tartozó címkék: blog arcápolás