Termékek Menü
   

Gyönyörű hullámok Remington Big Style hajformázóval

Ezért szeretem a tavaszt, mert a gyártók nem fogynak ki az újdonságokból, különlegesebbnél-különlegesebb hajformázó eszközökkel rukkolnak elő, hogy semmi mentségünk ne legyen az ápolatlan frizurára.

A Remington, legújabb eszközénél az AS7055 Big Style hajformázónál, ötvözte a meleg levegős hajformázó és a hajcsavaró minden előnyét. Még hajszárítóra sem lesz szükségünk, a hajformázó 800W teljesítménye tökéletesen elegendő ahhoz, hogy egy szűkítő fej segítségével megszárítsuk vele a hajunkat. Lépésről-lépésre megmutatom, milyen egyszerűen kreálhatunk magunknak dús hatású frizurát:

1. Előbb törülközővel töröld meg a hajad, majd a szűkítő toldattal, magas hőmérsékleten szárítsd meg 90%-ban a hajad. Ezután szereld fel a csavaró adapter tartozékot, válaszd ki a kívánt csavarót és helyezd rá az adapterre (nagy hullámokhoz nagyobb méretűt válassz). A kioldó csattal rögzítsd a helyén a csavarót. Válaszd szét a hajad kisebb 2-3 cm-es tincsekre.

2. Fogd meg a tincseket és csavard rá a loknijaidat a csavaróra a hajvégektől kezdve felfelé haladva (befelé csavarva) addig, amíg nagyjából fél távolságra érsz felfelé.

3. Állíts be magas hőmérsékletet és tartsd így 10 másodpercig. Kapcsold ki a fűtést és folytasd a haj feltekerését teljesen a fejtetőig. Kapcsold be az alacsony hőmérsékletet és tartsd így 8 másodpercig.

4. Nyomd meg a csavaró kioldó csatot és finoman csúsztasd ki a hajformázót úgy, hogy közben a csavaród biztonságosan a helyén maradjon.

5. Amikor a haj teljesen lehűlt, vedd ki a csavarókat.

6. Dúsítsd fel kissé a hajad úgy, hogy a fejtetőn finoman visszafésülve kicsit megemeled a hajat. Végül csatold fel a meleg levegős formázókefe toldatot a készülékre, és magas hőmérsékleten finoman simítsd el a hajad végét, és végül fújj rá kevés hajlakkot!

Kellemes szépülést! :-)

Emma

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog hajápolás