Termékek Menü
   

Házi öregedésgátló arcpakolás argánolajjal

Még mindig szeretjük, még mindig hálásak vagyunk minden cseppjéért. És nemcsak azért, mert a legkiválóbb természetes öregedésgátló szer. 80% telítetlen zsírsav, E-vitaminokban gazdag, erős hidratáló képessége van, valamint tele van fitoszterolokkal, ami a sejtek megújítását segítik elő, mind-mind olyan tulajdonság, ami miatt érdemes közelebbi barátságot kötni vele. 

Házi öregedésgátló arcpakolás argánolajjal

Az argánolaj kifejezetten a kevert, orr vonalában zsíros, a többi helyen száraz, vízhiányos bőr ápolására alkalmas igazán. No meg a rosaceás bőrre kenve is kifejti áldásos hatását, gyulladáscsökkentő tulajdonsága révén a pirosság is eltűnik, vagy legalábbis halványodik.

Egy cseppet a megszokott arckrémbe keverve már eredményes változásokat okozhat, de használhatod közvetlenül a bőrre kenve is. Nem kell túl sok belőle, esetenként két-három csepp bőven elég. Pakolásként is kiválóan alkalmazható.

Házi öregedésgátló pakolás argánolajjal

Keverj néhány csepp olajat otthon is elkészíthető, vagy boltban vásárolható arcmaszkhoz! Száraz bőrűek tejszínes, tojásos pakolást készítsenek, vízhiányos bőrre uborkával keverjük össze e nemes olajat, zsíros bőrre a joghurtos, argánolajos változat a hatásos. Jó tanács, mindig este, lefekvés előtt használd az olajat az arcbőrödön, mert használata után a sminkelés nem igazán ajánlott. 

Tipp: Bőröd egészségének, fiatalságának, rugalmasságának megőrzése érdekében használj naponta natúrkozmetikumokat. Hidd el, a bőröd meg fogja hálálni!

Kellemes szépülést! :-)

Emma

Tartalomhoz tartozó címkék: blog házi praktikák