Termékek Menü
0
   

Hogyan vegyük fel a harcot a mitesszerekkel?

A mitesszer olyan kellemetlen elváltozás, melyet a legjobb minőségű alapozó sem fed el teljesen. Akár a teljes megjelenést is elronthatja egyetlen csúf mitesszer az arc legláthatóbb részén. A mitesszer a faggyúmirigyek rendellenes működése miatt alakul ki, aminek több oka is lehet:

Hogyan vegyük fel a harcot a mitesszerrel?

Az egyik a hormonális változás, ezért van az, hogy a mitesszer főként a pubertáskorra jellemző, de más hormonális változás során is megjelenhetnek a fekete csúfságok. Előfordulhatnak mitesszerek akár gyógyszer, akár helytelen táplálkozás mellékhatásaként is. Olykor a stressz is előidézheti a faggyúmirigyek helytelen működését. A hormonális változás után a második leggyakoribb ok a helytelen bőrápolás. Ha nem ismerjük eléggé bőrtípusunkat, és nem ahhoz illően választjuk meg bőrápoló kozmetikumainkat, az a bőr extrém zsírosodásához, majd a mitesszer megjelenéséhez vezet. Az allergia is a lehetséges okok között szerepel, olykor egyes élelmiszerek vagy más anyagok hatására az immunrendszer túlzott faggyútermelődéssel reagál. És végül, de nem utolsó sorban az elégtelen arctisztítás, ugyanis hihetetlen mértékben ronthat vagy javíthat a kialakult helyzeten.

A nem elég alapos arctisztítás eredményeként sminkmaradványok maradnak a szemzugban, apró szennyeződések tapadnak meg a ráncok mélyén, valamint arckrém-és szennyeződésmaradványok ékelődnek be a pórusok mélyére. Szörnyen hangzik, ugye?

De nincs ok a pánikra, ugyanis van egy olyan eszköz, mellyel kiküszöbölhetőek ezek a problémák, és segítségével a mitesszer kialakulásának az esélye minimum a felére csökken. Ez pedig a Rio FASU-EU Sonicus arcbőrtisztító készülék, mely olyan teljesítményre képes, melyet kézzel lehetetlen kivitelezni.

A Rio FASU-EU szónikus elektromos arcbőrtisztító készülék kíméletesen, de roppant hatékonyan tisztítja meg az arcbőrt. A ráncok mélyéről és a pórusokból is eltávolítja a szennyeződéseket, sminkmaradványokat és a többi oda nem illő dolgot. A szónikus magas frekvenciájú mikro-pulzáló technológia segítségével az arcápolás sokkal hatékonyabb, az arcbőr tisztán tartható, felfrissül, a masszírozó fejnek köszönhetően pedig a bőrt mintha kicserélték volna. Az alábbi videóban láthatod, hogyan:

 

A készülék használatát a napi arcápolási, szépítkezési rutin részeként ajánlom. Csökkenti a pórusok, zsíros, száraz bőrfelületek vagy foltok kialakulásának lehetőségét. Ideális finom, érzékeny vagy normál bőrtípusokra is.

Kellemes szépülést! :-)

Emma

Tartalomhoz tartozó címkék: blog arcápolás