Termékek Menü
0
   

Így lesz igéző a tekinteted

Tegyünk helyre néhány dolgot, itt az ideje átgondolni sminkelési szokásainkat. Persze nem kell drasztikus változásra gondolni, de egy-két finomítást, egy kevés változtatást ideje beiktatnunk a már megszokott sminkünkbe.

Kezdjük először is a szemöldökkel. Már egyáltalán nem menő a túlrajzolt, szemceruzával megvastagított, keretet adó szemöldök. A természetesen dús szemöldököt 2013-ban még Cara Delevingne hozta divatba, de ennek a továbbfejlesztett, megrajzolt változata ma már nem menő. Helyette azt tanácsolnánk, hogy egy kevés színező porral lágyan fesd át a szemöldöködet a természetes hatás kedvéért. Hajszínedtől függően barna vagy szőke tónusú ceruzával színezz, lehetőleg a szemöldök belső felét hangsúlyozva. 

Így lesz igéző a tekinteted

A pillákkal is csak módjával bánj, még mindig a kevesebb több. A férfiak imádják a csábos pillantású hölgyeket, aminek egyik elengedhetetlen része a hosszú szempilla. Sokan szívesen viselnek műszempillát a látványos pillákért, ám ezt az idén már tényleg felejtsük el! Használj inkább három rétegben is felvihető szempillaspirált, ami természetesen növeli meg a szempilláidat.

Így lesz igéző a tekinteted

A füstös szem még mindig menő, de már ne ragaszkodj a pillától a szemöldökig tartó sötét árnyalatokhoz. Sokkal finomabb, nőiesebb hatást érhetsz el, ha a szempillák tövétől feljebb használod a fekete szemhéjport. Ha esetleg a fekete mellett más színeket is kipróbálnál, akkor metál színeket, matt füstös satírokat, lilás, kékes árnyalatokat is bátran viselhetsz.

Így lesz igéző a tekintetedIdén az extrém fekete tusvonalnak is búcsút kell vennünk, helyette a hangsúlyozás más formáját alkalmazd! A klasszikus fekete kontúr helyett, melyet a pillák belső peremén használunk, bátran viselhetsz türkizkék vagy zöldes árnyalatokat is. Egy vastag, színes kontúr a felső szemhéjon nagyon látványos, még ha egy kicsit szokatlan megoldás is. 

Így lesz igéző a tekinteted

Kellemes szépülést! :-)

Emma 

Képek forrása: Harper's Bazaar

Tartalomhoz tartozó címkék: blog