Termékek Menü
   

Játék a körmökkel - Körömdivat 2015

A jól ápoltság egyik ismérve a szép, igényes, manikűrözött köröm, ami akár otthon is egyszerűen elkészíthető. Idén válassz menő, csillogó ezüstöt, fakó aranyat, erős vöröset, lágy pinket, a kékeszöld és zöldeskék színek árnyalatait, vagy a natúr színek közül egy kedvedre valót, ha divatos szeretnél lenni. 

Játék a körmökkel - Körömtrend 2015

Télen a sötétebb, nyáron a világosabb színek dominálnak körömfronton. Festheted egyszínűre a körmödet, de akár kísérletezhetsz több színnel is. Régebben a hölgyek fehéren végződő francia körmöket választottak, ma már inkább ennek a sötétebb, színesebb változata népszerű. Egy sötétebb színhez válassz hozzá passzoló világos színt, amivel a körmöd félholdját festheted be. A híres sztárok már egy ideje ilyen körmökkel érkeznek a nagy díjátadókra, többek között Jennifer Lawrence, Katie Holmes, Emmy Rossum és Kerry Washington is hasonló körmökkel pompázik. A hatás akkor igazán ütős, ha két szín kontrasztban van egymással.

Játék a körmökkel - Körömtrend 2015

Ha az egyéniségedtől messze áll ez a hivalkodás, akkor válassz egyszerű natúr színeket. Itt is lehetsz nyugodtan játékos, nem feltétlenül kell körmeidet azonos színű lakkal befesteni. Ha igazán fényes körmöket szeretnél, akkor ne sajnáld a fedőréteget, ha kell akár három rétegben is felviheted frissen manikűrözött körmeidre a lakkot. 

Játék a körmökkel - Körömtrend 2015

Tipp: A legszebb körömlakk sem mutat jól egy berepedezett, száraz, ápolatlan kézen. Hidratáld és ápold a kezed és a körmöd natúr kézkrémekkel. Hidd el, a bőröd meghálálja!

Kellemes szépülést! :-)

Emma

Képek forrása: Vogue.com

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog