Termékek Menü
0
   

JimJams

JimJams

A JimJams Beauty egy új generációs, hazai professzionális bőrápoló család. A JimJams termékeknél alkalmazott textúrák és receptúrák több éves kutatások eredményeképpen születtek meg, melyeket a legszigorúbb szakmai felhasználás mellett teszteltek. Olyan apró részletekre is figyelve, mint a bőr életkorral változó vitamin és ásványi anyag igénye, vagy a logikusan kiválasztott kiszerelési mennyiségek és termékcsomagolások. Mindezt azért, hogy kedvenc bőrápoló termékedet bárhová elvihesd magaddal. A JimJams termékeivel a szakértő bőrápolást te is becsempészheted a mindennapjaidba, anélkül, hogy bárhol is megalkuvást kéne kötnöd.

A JimJams Beauty SKIN SYSTEM szettek olyan kozmetikai készülékeket és kozmetikumokat tartalmaznak, melyek együttesen kiemelkedően eredményesek és használatuk otthon is biztonságos. A három szépség szett számtalan bőrállapotra nyújt megoldást, így gyorsan a fürdőszobai házi wellness kedvenc darabjaivá válnak.

A JimJams Vibrasonic bőrtisztító szett lehetőséget biztosít az arc teljes felületének néhány perc alatt történő megtisztítására. A választható finomabb és erőteljesebb mechanikai peeling hatékonyan távolítja el a bőr felületén lévő szennyeződéseket.

A JimJams Ultrasonic bőrfiatalító szett segítségével az ultrahang több milliméter mélyen képes a bőrbe hatolni. A bőrre felvitt krémek, gélek könnyedén szívódnak fel és töltik fel értékes hatóanyaggal a bőr feszességéért felelős kollagén rostokat és szöveteket.

A JimJams Photonionic szemkörnyék ránctalanító szett egyedülálló hármas hatással veszi fel a harcot a szem körüli ráncokkal szemben. 

Nézet:
Rendezés:
Összehasonlítás
Szűrő
Gyártó
Ár
Kategória márkán belül
Fogyasztó barát
FOGYASZTÓ BARÁT TÁJÉKOZTATÁS