Termékek Menü
0
   

JimJams 3 fázisú arcápolás teszt – BeautyCat blog

Eszti, a BeautyCat blog szépségbloggere JimJams arcápoló termékeket próbált ki, és osztotta meg velünk véleményét.

„Az elmúlt hetekben alkalmam volt több JimJams terméket is tesztelni. A 3 fázisú arcápolás lépései közül most az első lépésben található termékekből teszteltem, az arctisztítókat próbáltam ki.

JimJams 3 fázisú arcápolás teszt

Mi is a 3 fázisú arcápolás?

Egy bőrápoló termék hatékonysága nem csak az abban található hatóanyagoktól, hanem az összetevők tudatosan egymásra épített összhangjától is függ. Bizony, egy szépen összeállított arcápolási rutin több lépésre épül, a bőrünk számára megfelelő hatóanyagokkal összeválogatva, hiszen más és más a bőrtípusunk, más bőrproblémákkal küzdünk, így mások a bőr igényei is.

A JimJams Beauty hatékonysága 3 egyszerű lépés egymást erősítő hatására épül, amely látványosan sokszorozza meg a bőrre felvitt ápolók hatékonyságát.

  1. Tisztítás - mert csak a tiszta bőr képes befogadni az értékes hatóanyagokat
  2. Aktiválás - mert az egészséges, hidratált bőr több hatóanyagot képes befogadni
  3. Ápolás - mert a célzottan használt hatóanyagok segítenek megőrizni a bőr szépségét

A rendszeres és alapos arctisztítás fontosságával szerintem már találkoztatok és jobb esetben gondosan is figyeltek rá.

JimJams 3 fázisú arcápolás teszt

A JimJams Beauty Frissitő arctonik egy kellemes csalódás volt. Sok tonikkal meggyűlik a bajom alkoholtartalom miatt, itt erről szó sincs. Magas Aloe Vera tartalmú, kellemesen nyugtatja a bőrt, nem tapasztaltam utána húzódó, viszkető vagy égő bőrt.

A JimJams Beauty Clean&Matt fekete szappan méltán népszerű termék, rengeteg pozitív krémmániás véleménnyel, sőt emlékeim szerint egyszer már a hónap termékeként ki is lett elemezve. Zsíros/vegyes bőr tisztításához az egyik legjobb termék, amit eddig használtam. Kellően tisztít, mégsem irritálta vagy szárította a bőrt, az ichtiol és az antibakteriális levendulaolaj pedig sokat segíthet a problémás bőr kezelésében.

A JimJams Beauty Aloe Vera habzó lemosó gél után picit éreztem, hogy száraz és húzódik a bőröm, "csikorgósra" tisztította, amit én például nem annyira szeretek, így gyorsan a hidratálásra tértem. Aloe Vera és phantenol tartalma nyugtatja a bőrt.”

Forrás: Eszti – BeautyCat blog

Tartalomhoz tartozó címkék: blog arcápolás