Termékek Menü
0
   

Könnyű nyári smink és frizura, ami a hőségben is jól áll

Sziasztok! Herczeg Hajnalka vagyok, lassan 2 éve készítek főként szépségápolással kapcsolatos videókat a YouTube csatornámra, illetve nemrég elindítottam egy blogot is. A szépségápolásban én mindig a természetességet és az egyszerűséget részesítettem előnyben, a videóimban is ennek a fontosságát szeretném közvetíteni a nézőim felé. Ebben a bejegyzésben arról olvashattok, illetve a videóban azt láthatjátok, hogy a nagy nyári melegben, milyen sminket részesítek előnyben, illetve néhány tippet kaphattok, hogy a nyári hajápolásnál mire kell odafigyelni. Végül egy nagyon praktikus hajformázóval készítek tengerpart ihlette hullámokat.

A hónap bloggere: Herczeg Hajnalka

Nyáron egyszerűen képtelen vagyok rengeteg sminket viselni. Ilyenkor a legfontosabb a fényvédelem. Mivel az kevésbé zavaró a melegben, ha az ajkaimat hangsúlyozom, ezért ilyenkor inkább élénk rúzsokat vagy színes szájfényeket használok. A kedvenc színem az ajkaimon a rózsaszín. Nagyon szeretem a NYX Mega Shine szájfényt, mivel nem ragadós, könnyű felvinni az ajkakra, és nagyon finom cseresznye-meggy cukorka illata van.

A hónap bloggere: Herczeg Hajnalka

A nyári hajápolásnál érdemes figyelni arra, hogy az UV sugárzás, a sós, klóros víz jobban kiszáríthatja a hajunkat, a festett hajúaknak pedig még jobban óvniuk kell a hajukat, a hajszín megőrzése érdekében. Nyáron könnyebben meg tudjuk tenni, hogy a levegőn hagyjuk megszáradni a hajunkat, ezzel is védjük a káros hatásoktól. Érdemes ilyenkor táplálóbb hajpakolásokat használni vagy olyan készítményeket, amelyek óvják az UV sugárzástól a hajunkat.

Én nagyon szeretem a hajon hagyható kondicionálókat, elsősorban amiatt, mert gyorsabban végzek a hajápolási rutinommal. A Milk Shake Incredible Milk kondicionáló használata megkönnyíti a fésülködést, véd az UV sugárzás és a hő ellen, valamint még számtalan pozitív hatása van, amelyek a nyári időszakban kényeztetik a hajunkat. Ezt vizes hajra felvittem, majd hagytam magától megszáradni.

A hónap bloggere: Herczeg Hajnalka

A tengerparti hullámok elkészítéséhez a Remington CI96S1 Silk többfunkciós hajformázóját használtam. Hihetetlen praktikus termék, mivel hajvasalóként is lehet használni, és többféle hullámot is elkészíthetünk vele. Utazáshoz elég csak ezt az egy hajformázót magunkkal vinni.

A hajamat több rétegben göndörítettem be. Néha vékonyabb, néha vastagabb tincset vettem a kezembe, amit egyszer az arcomtól kifelé, utána pedig felváltva, az arcomtól befelé tekertem rá a hajsütővasra. Így egy kicsit rendezetlenebb, dúsabb hatást érhetünk el, nem olvad egybe az egész hajunk. Ezután kicsit szétfésültem, majd tettem rá a Milk Shake textúráló pasztájából, hogy kiemelkedjenek a hullámok, és tartós legyen a frizura.

A hónap bloggre: Herczeg Hajnalka

A hónap bloggere: Herczeg Hajnalka

Ha részletesebben látni szeretnéd a sminkem és a frizurám elkészítésének folyamatát, nézd meg a videómat! :-)

  

Tartalomhoz tartozó címkék: blog hónap bloggere