Termékek Menü
   

Közeleg a báli szezon: alkalmi smink és frizuraötlet

Sziasztok! Szandra vagyok és több mint 3,5 éve írom a The Very Style Blog szépségblogot és csinálom a hozzá tartozó YouTube csatornát is. Mivel közeleg a báli szezon – gólyabál, szalagavató és még sorolhatnám -, így ma megmutatom Nektek, hogy hogyan készíthettek el egy egyszerű, de mutatós alkalmi sminket és frizurát. Szerintem nincsen benne semmi bonyolult, viszonylag gyorsan és könnyedén el is lehet készíteni, remélem tetszeni fog.

A hónap bloggere - Urbán-Váradi Alexandra

Szemhangsúlyos sminket készítettem, ami kissé füstös hatású, de nem túlzottan sötét és mivel a lila szín áll a középpontban, így szinte bármilyen szemszínhez jól áll. A sminkhez a NYX Dream Catcher palettái közül a Dusk Til Dawn árnyalatút használtam. Ez a paletta azért remek választás, mert vannak benne világosabb színek, ezekkel visszafogott nappali sminket készíthetünk. De mivel találunk benne sötétebb árnyalatokat is, így alkalmi sminkekhez is tökéletes, ahogyan azt majd látni is fogjátok. Én a sminkemhez csillámos lila, matt világosbarna, fényes pezsgőszínű és csillámos sötétbarna színeket, valamint a paletta legvilágosabb árnyalatát használtam.

A hónap bloggere - Urbán-Váradi Alexandra

Sokan készíttetnek maguknak kontyot alkalmakra, de nekem ezek általában valahogy túl merevek és a temérdek hullámcsatt és hajlakk miatt nem is igazán szeretem őket, ráadásul kevesen tudják megcsinálni maguknak. Viszont egy szép hullámos frizura mindig jó választás és bárki könnyedén el tudja készíteni magának egy hajvasaló segítségével. A Remington Sleek&Curl hajegyenesítő azért különösen jó, mert extra hosszú lapjaira könnyen fel tudjuk csavarni a hosszabb tincseket is, ráadásul mivel az egyik lap külső fele bordázott, így nem csúszik le róla annyira könnyen.

A hónap bloggere - Urbán-Váradi Alexandra

Nagyon fontosnak tartom, hogy mielőtt nekiesünk a hajunknak a hajvasalóval, használjunk hővédőt, ami védi a hajunkat és csökkenti az esetleges károkat, amiket a forró hajformázó eszköz okozhat. A Paul Mitchell Express Style Hot Off The Press hővédő spray azért jó választás, mert amellett, hogy védi a hajat, sok más hővédővel szemben ettől nem lesz nedves a haj, ráadásul úgy vettem észre, hogy amikor ezt használtam, a hullámok is tovább megmaradtak a hajamban.Miután elkészültem a göndörítéssel és elrendezgettem a hajamat, a Paul Mitchell Firm Style Freeze and Shine Super spray hajlakkot használtam, ami nem csak tartást ad a frizurának, hanem fényt is.

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy pontosan hogyan készítettem el ezt az egyszerű alkalmi sminket és frizurát, akkor nézzétek meg a videómat.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog hónap bloggere hajápolás