Termékek Menü
   

Különleges copfok nyárra

A lófarok nem merül ki annyiban, hogy összefogjuk a hajat és begumizzuk. Van néhány egyszerű módja annak, amivel nem hétköznapi megjelenést kölcsönözhetünk copfunknak. A végeredmény pedig egyszerűen lenyűgöző.

Különleges copfok

Dús copf
Van egy nagyon egyszerű trükk, amivel sokkal dúsabbnak fog tűnni a copfod. Először a hajad felső részén fogj össze egy copfnyi hajat, majd hátul a tarkódnál is ismételd meg ugyanezt. Ezáltal hosszabbnak és általánosan is nagyobbnak fog tűnni a lófarok. Mehet egy kis tupírozás és már kész is van a mega-copf!

Bújtatott lófarok
Csak fogd össze copfba a hajad, majd egyszer bújtasd át a lófarok alsó részét még a hajgumi felett. Ezt megcsinálhatod akár egyszer, vagy a copfon végig ismételgetve. Gyors és látványos!

Buborék copf
Csinálj egy egyszerű copfot és gumizd össze a lófarkat egyenlő távolságban, hajhossztól függően. Amikor ezzel kész vagy kicsit lazítsd meg a tincseket, ettől még látványosabb, dús hatást érsz el.

Oldalcopf francia fonattal
A fonás idén nyáron is elképesztően menő, melegebb napokon pedig igazán jól jön, hogy szépen és rendezetten tartja a hajat. Oldalt kezdd el befonni a hajad, a fonat fusson hátul végig a fejeden és egy oldalsó copfba fogd össze.

Kötött copf
A tarkódnál fogd össze a hajad lófarokban, válaszd ketté, majd kezdj el csomókat kötni a két elválasztott tinccsel. Készíts 3-4 csomót, majd gumizd le a hajad végét. Ennél a copfnál különösen jól néz ki, ha csak a hajad középső szakasza van csomózva.

Fonott haj
Nagy trend jelenleg a laza halszálka fonás, de bármilyen fonat típussal nagy sikert arathatsz. Egyszerűen fogd össze a hajadat és fond be a copfot, ezt tovább bolondíthatod virágokkal vagy hajékszerrel is. Minden esetben lazítsd meg a fonatot, hogy ne legyen túl szoros, ezzel dúsabb hatást érsz el és látványosabb lesz az összhatás.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog hajápolás