Termékek Menü
0
   
Itt jársz: >

Lafe's

A Lafe Larson által alapított Texasból származó termékcsalád egészséges, ökológiailag környezetbarát megoldást kínál a testszag ellen. A Lafe's természetes dezodorok ásványi sókat, kender olajat és aloe verát tartalmaznak és 24 órán keresztül nyújtanak védelmet a testszagot okozó baktériumok ellen. Ezek a dezodorok csak hitelesített bio alkotóelemekből állnak, nem tartalmaznak mesterséges anyagokat, alkohol tartalmú összetevőket, valamint parabéntól (kőolaj származéktól) és polipropilén glikoltól mentesek. A pumpás spray dezodorok ózonbarátok, mert nem tartalmaznak hajtógázt. Mivel a készítmények vegyszermentesek, így tested nincsen kitéve durva kémiai anyagoknak vagy toxikus összetevőknek, amelyek káros hatást fejthetnének ki rá. Az összetevőket ellenőrizte és hitelesítette az USDA Organic.

Működési elvük, hogy az izzadást (mely egy egészséges folyamat - ilyenkor ürülnek a méreganyagok) nem gátolják, hanem alumíniummentes molekuláikkal csak a testszagot semlegesítik. A hatóanyagként használt timsó molekulák elég nagyok ahhoz, hogy ne szívódjanak fel a bőrön keresztül, így sokkal egészségesebb a használatuk, mint az alumínium származékoknak. A Lafe's természetes dezodorokat biztonsággal használhatják terhes nők, szoptatós kismamák, valamint az egész család! Napi használatuk javasolt férfiaknak, nőknek, fiataloknak és időseknek egyaránt.

Nézet:
Rendezés:
Külső raktárból elérhető
2.050 Ft
Külső raktárból elérhető
2.050 Ft
Külső raktárból elérhető
2.050 Ft
Külső raktárból elérhető
2.050 Ft
Külső raktárból elérhető
2.050 Ft
Összehasonlítás
FIGYELEM!

Technikai okok miatt 2017. június 19-23. között a személyes ügyfélszolgálat (a megrendelések személyes átvétele) szünetel! A futárszolgálattal kiszállítandó és a Pick Pack Pontokra kért rendelések továbbra is zavartalanul teljesítésre kerülnek!

Szűrő
Gyártó
Ár
Kategória márkán belül
Fogyasztó barát
FOGYASZTÓ BARÁT TÁJÉKOZTATÁS