Termékek Menü
   

Mindent a legmodernebb hajnyírókról és szakállvágókról

Ha nincs kedved, időd vagy pénzed havonta fodrászhoz szaladgálni, ideje beszerezned egy szuper haj- és szakállvágót. Egyszeri befektetés, és biztos lehetsz benne, hogy sokszorosan visszahozza az árát. Összegyűjtöttem a jelenleg áruházunkban elérhető eszközök típusait, előnyeit, hátrányait, hogy könnyebb legyen a választás. 

Hajnyíró segítségével egyszerűen, gyorsan igazíthatod meg a frizurád vagy gyermeked frizuráját otthon. Két típust érdemes megkülönböztetni, az állítható és a cserélhető vágófejes hajnyírót. Az állítható fejes használata könnyű, de figyelni kell a rögzítésre, mert a fej elmozdulhat. A levehető vágófejes változat esetében cserélhető tartozékfejek segítségével állítható a hajnyírás magassága. A hajnyírók vágásmagassága 0-40 mm között állítható. A cserélhető vágófejes típusnál kevesebb a hosszbeállítási lehetőség (általában 4-5 hossz), az állítható fejesnél azonban akár milliméterenként variálható a hajhossz. A hajvágók között találkozhatunk hálózatról működtethető, vagy akkumulátoros változattal is. Léteznek olyan készülékek, melyek nem igényelnek olajozást teljes élettartamuk alatt. Az alsókategóriás hajnyírókat azonban időnként szükséges megkenni a készülékhez mellékelt olajjal, így működésük kifogástalan lesz. A hajnyírók tisztítása a hozzájuk mellékelt kis ecsettel, kefével lehetséges.

A szakállvágók a hajnyírókhoz hasonló felépítésű és működésű készülékek, azonban más vágó éllel rendelkeznek. A megfelelő eredmény elérése érdekében olyan készüléket érdemes választani, mely kontúrkövető, így egyenletes szőrzethosszt biztosít az arc egészén. A szakálligazítók választékában is megtalálhatók az olajozást nem igénylő készülékek. A szakállnyírók legújabb típusa a vákuumos készülék, mely a beépített szívómechanizmus segítségével használat közben összegyűjti a levágott szőrszálakat, ezáltal tisztán tartja a mosdókagylót, és megelőzi a borosta beragadását a trimmerbe.

Kellemes keresgélést! :-)

Emma

Tartalomhoz tartozó címkék: blog szőrtelenítés