Termékek Menü
0
   

Modern bőrápolásra hangolva - JimJams Beauty SKIN SYSTEM szettek

A rohanó hétköznapok, sok stressz és az időhiány alapjaiban határozza meg a mindennapjainkat és legfőképpen a magunkra szánt időt. Életünk viszont a szépség körül forog, így egyértelmű, hogy ennek érdekében megpróbálunk mindent megtenni. A legtöbb kozmetikai kezelés azonban minimum egy órás, így az ilyen típusú kényeztetésre nem túl sűrűn jut idő.

Modern bőrápolásra hangolva - JimJams Beauty SkinSystem szettek

A JimJams Beauty szakértő csapata átérzi a szépségre vágyó hölgyek és urak igényeit, ezért fejlesztették ki egyedülálló SKIN SYSTEM bőrápoló szettjeiket. A JimJams Beauty SKIN SYSTEM szettek olyan kozmetikai készülékeket és kozmetikumokat tartalmaznak, melyek együttesen kiemelkedően eredményesek és használatuk otthon is biztonságos. A három szépség szett számtalan bőrállapotra nyújt megoldást, így gyorsan a fürdőszobai házi wellness kedvenc darabjaivá válnak.

Az én kedvencem a JimJams Vibrasonic bőrtisztító készlet, amely a bőrtisztító készülék mellett egy ajándék JimJams Beauty Habzó lemosót és egy JimJams Beauty Tropic SPA arcradírt is tartalmaz.

A JimJams Vibrasonic bőrtisztító készülék lehetőséget biztosít az arc teljes felületének néhány perc alatt történő megtisztítására. A választható finomabb és erőteljesebb mechanikai peeling 6x hatékonyabban távolítja el a bőr felületén felhalmozódó elhalt szarusejteket, olajos szennyeződéseket és smink maradványokat, mint a sima csapvíz. A rendszeres kezelésekkel elősegíthetjük a bőrlégzést és minimalizálhatjuk a mitesszerek és pattanások kialakulását a bőrön.

A JimJams Vibrasonic készülék a percenkénti több ezerszeres rezgésszámával nem csak az elhalt szarulemezkék leválását, valamint szennyeződések fellazulását képes elérni, hanem intenzív mikromasszázsa révén élénkíti a bőrfunkciókat, segíti a bőrben felhalmozódó méreganyagok eltávolítását.

A JimJams Beauty Vibrasonic bőrtisztító szett ajánlott:

 • Zsíros vegyes bőr mindennapi tisztítására és radírozására heti 1 alkalommal
 • Normál bőr mindennapi tisztítására és radírozására heti 1 alkalommal
 • Fakó, ráncos bőr mindennapi tisztítására és mikromasszázsra heti 1 alkalommal
 • Férfiak arcbőrének mindennapi tisztítására és radírozására heti 1 alkalommal
 • Könyök és térd megvastagodott bőrének radírozására heti 1 alkalommal

Az életkor előrehaladtával megjelennek az apró ráncok, melyek egyre zavaróbbá válnak. Az érett bőr számára nyújt megoldást a JimJams Ultrasonic bőrfiatalító készlet, amely az ultrahangos készülék mellett egy ajándék JimJams Beauty Liposzómás aktiváló gélt és egy JimJams Beauty Nappali krémet is tartalmaz.

Az ultrahang több milliméter, de akár több centiméter mélyen is képes a bőrbe hatolni. A bőrre felvitt krémek, gélek könnyedén szívódnak fel és töltik fel értékes nedvességgel a bőr feszességéért felelős kollagén rostokat és szöveteket. Az ultrahangos kezelés hatására a bőr szövetrészecskéi ide-oda mozgásukkal hőt termelnek. A bőrben található erek kitágulnak, fokozódik a vérátáramlás. Nő a sejtek tápanyag és oxigén ellátása, melynek következtében javul a bőralkotó sejtek regenerációja. Élénkül a méregtelenítésért felelős nyirokfolyadék áramlási sebessége, így segítve a salakanyagok gyorsabb távozását.

A JimJams Beauty Ultrasonic bőrfiatalító szett ajánlott:

 • Normál bőr hidratálására
 • Vegyes bőr hidratálására
 • Fakó bőr funkcióinak élénkítésére, hidratálására
 • Ráncos bőr hidratálására, feszesítésére, méregtelenítésére
 • Homlokránc mélységének csökkentése
 • Száraz bőr zsírpótlására, érdességének csökkentésére
 • Kézfej fiatalítására

A JimJams Photonionic szemkörnyék ápoló készüléke egyedülálló hármas hatással veszi fel a harcot a szem körüli ráncokkal szemben, ráadásul a készlet egy ajándék JimJams Beauty Vita Lift szérumot is tartalmaz. A készülék által kibocsájtott piros fény és 660nm-es fényhullámhossz ideális a bőr sejtjeinek aktivizálásához és azok mélyrétegi megújulásának fokozásához. Az élénkítő hatás egy negatív ionos anti-stressz hatással egészül ki, mely a készülék által kibocsájtott negatív töltéssel segíti a környezeti ártalmaktól meggyötört bőr egészséges állapotát helyreállítani. A két módszert szinergikusan erősíti a Photolight készülék mikromasszázs hatása, mely, mint egy piciny rezgő bőrvasaló segíti a mélyrétegi sejtstimulációt és a ráncok kisimulását.

A kék fény szennyezett bőrre gyakorolt pozitív hatásai már régóta ismertek. A JimJams Photonionic készülék a gyulladt pattanásos bőr kezelésében is hatékony társ tud lenni. Az eszköz lehetőséget biztosít egy 415nm hullámhosszúságú fényspektrum kibocsájtására, mely ideális a pattanások kialakulásáért felelős propioni baktérium ellen. A kék fény gátolja a fertőzésék kialakulását, illetve tovább terjedését. A speciális fényspektrum hatását a kezelőfej által kibocsájtott pozitív töltés segíti, mely a pórusokban megülő szennyeződéseket fellazítja és eltávolítja.

A JimJams Beauty Photoionic szemkörnyék ápoló szett ajánlott:

 • Ráncos, megereszkedett szemkörnyék feszesítésére piros fénnyel
 • Szem alatti táskák méretének csökkentése kék fénnyel
 • Fáradt, fakó szem körüli bőr frissítésére piros fénnyel
 • Ajkak feletti bőr feszesítésére piros fénnyel
 • Gyulladt pattanások nyugtatására kék fénnyel

Kellemes szépülést! :-)

Emma
Tartalomhoz tartozó címkék: blog arcápolás