Termékek Menü
0
   

Pick Pack Pont átvétel

Mi is az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy költség- és időhatékony alternatív csomagküldő szolgálat, mellyel a MyBeautyTools.hu-n leadott rendeléseidet egyszerűen, kényelmesen, napirended ritmusát szem előtt tartva veheted át 190 település több mint 600 kiszállítási pontján.

Pick Pack Pont

Kényelmes csomagátvétel országszerte, akár hétvégén is

A Pick Pack Pont csomagátvételi pontjai között találod az Inmedio és a Relay üzleteket – előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin; utóbbiak pedig a főbb közlekedési csomópontoknál: MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Airport –, hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. 2013 ősze óta szintén átvevőpontokkal rendelkeznek a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax hálózat üzletei – megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban –, valamint a Co-op Star hálózat boltjai. Utóbbi átvevőpontok révén a Pick Pack Pont minőségi szolgáltatásait immár mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élő vásárlók is igénybe vehetik. Az átvevőpontok  rendszerét a MOLOMV, Avanti és Avia töltőállomások teszik teljessé, melyek akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást. Ráadásul számos helyen nemcsak készpénzzel, hanem kényelmesen, bankkártyáddal is fizethetsz.

A Pick Pack Pont szolgáltatását választva a csomagátvétellel kapcsolatos teendőket tehát személyesen, a lehető legegyszerűbben intézheted: az áruházunkban megrendelt áru a kiválasztott – lakhelyedhez, útvonaladhoz, vagy épp munkahelyedhez legközelebbi – átvételi pontba érkezik, ahol gondosan tárolják azt, míg érte nem mész.

Professzionális szolgáltatás kompromisszumok nélkül

A személyes átvétel nem csak kényelmes, hanem ugyanolyan gyors és biztonságos szolgáltatás, mint a klasszikus futárszolgálatok megoldásai. Amennyiben egy küldemény érkezésekor bizonytalan vagy, hogy otthonodban tudsz-e tartózkodni, vagy egyszerűen szívesebben gazdálkodnál saját időddel, bátran válaszd a Pick Pack Pont szolgáltatását.

Információk átvételi pontokról, csomagokról

A pontos nyitvatartási időket és a boltokra vonatkozó egyéb információkat (például igénybe vehető fizetési módok) a Boltkereső alkalmazásban érheted el.

Küldeményeid állapotáról a Pick Pack Pont ügyfelek számára elérhető Csomagkereső alkalmazás felületén szerezhetsz be folyamatosan frissülő információkat.

A Pick Pack Pont szolgáltatás díja 890,- Ft csomagonként. Szolgáltatási díjat nem számlázunk ki abban az esetben, ha a megrendelés (ÁFÁ-s) értéke meghaladja a 20.000,- Ft-ot. A termék(ek) kiszállításához elengedhetetlen normál csomagolás költségeit - a rendelés értékétől függetlenül - nem számítjuk fel.

Pick Pack Pont-on történő személyes átvétel

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérünk, hogy lehetőség szerint nyomtasd ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezd fel a rendelés azonosító számát.

Fontos: az átvételkor – a Te biztonságod érdekében – szükséges, hogy igazold személyazonosságodat.