Termékek Menü
   

Ragyogóan fehér, egészséges fogakra vágysz?

A Remington egyedülálló Sonic Pulse technológiája mélyen a fogközökbe és az ínyvonalra juttatja a folyadékot, így biztosít láthatóan tisztább fogakat, egészségesebb ínyt és fehérebb mosolyt.  A SONICFRESH TOTAL CLEAN más, mint a többi elektromos fogkefe, a segítségével elérhető dinamikus mélytisztítás természetes fehérséget biztosít. Kényelmes és egyszerű használhatóság jellemzi, könnyű súlya, karcsú kivitele, töltőállványa, 3 db kefés feje és tartós akkumulátora a fogmosásra vonatkozó összes elvárást kielégíti. Praktikus tartótáskájának köszönhetően a készüléket könnyedén és kényelmesen szállíthatod utazás során.

Remington SonicFresh Total Clean elektromos fogkefe

Sonic Pulse technológia

A Remington SONICFRESH TOTAL CLEAN továbbfejlesztett tisztító technológiája teljesen megkülönbözteti a készüléket a többi fogkefétől. A Sonic Pulse technológia lenyűgöző, percenként 31,000 tisztítómozdulat elvégzésére képes! És ha még ez sem lenne elég, akkor a dinamikus mélytisztítás használatával a természetes fehérséget is elérhetővé teszi számodra. Továbbá három tisztítási üzemmód segítségével teljesen személyre szabhatod a fogmosási rutint - a "Masszázs üzemmód" kiválasztásával a fogíny stimulálható, a "Szenzitív üzemmóddal" kíméletesebb tisztítás végezhető, míg a "Tisztító üzemmód" a mindennapos hatékony mélytisztításra használható.

Ügyes és karcsú

Ergonomikus, karcsú, kék színben irizáló dizájnjának köszönhetően a Remington SONICFRESH TOTAL CLEAN kényelmesen kezelhető, teljesen kézre álló és kifejezetten könnyen használható fogkefe .

Az akkumulátor töltésének nyomon követésére beépített LED jelzőfényes gyűrű szolgál. Töltés közben vörösen világit, teljes feltöltöttség esetén kék színű, illetve vörös villogással jelzi, ha tölteni kell a készüléket – így nem érhet kellemetlen meglepetés, hiszen időben kapsz visszajelzést a hátralevő használati időről.

Mindezek mellett ez a fogkefe professzionális 2 perces időzítőt és 30 másodperces intervallum időzítőt is tartalmaz a fogaid alapos tisztításának és az ajánlott optimális fogmosási idő betartásának biztosításához. A 30 másodperces intervallumidőzítő jelzi, amikor a fogsor egynegyedének tisztítási ideje lejárt , és figyelmeztet a következő negyedre való áttérésre, ezzel mindenütt biztosítva az egyenletes tisztítást.

Remington SonicFresh Total Clean elektromos fogkefe

Tartós hatás

A Remington SONICFRESH TOTAL CLEAN fogkefét gyors, kényelmes töltést lehetővé tevő praktikus töltőállvánnyal szállítjuk. A tartós akkumulátor ténylegesen akár két hetes üzemidőt is képes biztosítani. Ha kifutnál az időből, akkor a gyorstöltő funkció csupán egy órányi feltöltéssel két napig tartó energialöketet biztosít , ami különösen hasznos, ha az utolsó pillanatban csomagolsz össze a hétvégi programodhoz. Ezt a modellt 3 db kefés fejjel szállítjuk, az egyes fejek könnyen azonosíthatók eltérő (piros, kék és sárga) színű gyűrűjükről, így az egész család ki tudja használni ennek a fejlett tisztító rendszernek az előnyeit.

Könnyed szállítás

Hogy utazás közben is fenntartható legyen a tökéletes dentális higiénia, ezért a Remington SONICFRESH TOTAL CLEAN fogkefét hozzávaló higiénikus tartótáskával szállítjuk . Könnyűsúlyú kivitelének és tartós akkumulátorának köszönhetően ez az elektromos fogkefe valóban megbízható útitársad lehet.

Kellemes szépülést! :-)

Emma

Tartalomhoz tartozó címkék: blog arcápolás