Termékek Menü
   

Rio LAHC6 YES Lézeres szőrtelenítő készülék LCD kijelzővel, 60 szálas szkenner

Rio LAHC6 YES Lézeres szőrtelenítő készülék LCD kijelzővel, 60 szálas szkenner Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
159.990 Ft (125.976 Ft + ÁFA)
i Szállítási információk
Amennyiben a termék raktáron van: személyes átvétel esetén azonnal, Pick Pack Pont esetén 2 munkanapon belül átvehető, kiszállítással a következő munkanapon szállítjuk! Amennyiben a termék külső raktárból elérhető: személyes átvétel esetén 2 munkanapon belül, Pick Pack Pont esetén 4-7 munkanapon belül átvehető, kiszállítással 3-6 munkanapon belül szállítjuk! Amennyiben a termék rendelhető: a terméket rendelnünk kell, a várakozási idő legfeljebb 1-2 hét!
Cikkszám: LAHC6
Elérhetőség: Külső raktárból elérhető
Gyártó: Rio Beauty
Kézbesítési díj (min): Ingyenes

A Rio YES Lézeres szőrtelenítő készülék korszerű LCD kijelzővel és egy beépített bőrérzékelővel felszerelt készülék. A kozmetikai kezelések töredékéért szőrtelenítheted a karodat, hónaljadat, arcodat vagy akár a bikini vonaladat is. A készüléket több személy is használhatja.

Leírás és Paraméterek

Napjainkban a lézer, mint fejlett technológia, egyre nagyobb teret, hódit meg a kozmetika iparban. Számos kezelési eljárásnál alkalmazzák rendkívül sikeresen.

A lézerfény a bőrön áthatolva jut el a szőrszálak gyökeréig anélkül, hogy a bőrfelszínt károsítaná. Technológiájának köszönhetően ideális az érzékeny területek szőrtelenítésére is. Szerezd be saját lézeres szőrtelenítő készülékedet, melyet azokon a területeken használhatsz, amelyeken csak akarsz.

A továbbfejlesztett Rio YES Lézeres szőrtelenítő készülék 2 módban használható. SINGLE módban, mellyel egy szőrszálat kezel egyszerre, egy 2 mm x 2mm-es területen. SCAN módban egy 1,5 cm x 1 cm-es területet kezel. A lézer a célzott területen 20-40 másodpercig villog, majd elalszik, és a hangjelzés adja tudtunkra, hogy a lézerfej a következő területre helyezhető. A kezelés teljesen fájdalommentes, a legmagasabb fokozaton érzékenyebb bőr esetén és az érzékenyebb területeken enyhe csípő érzés jelentkezhet.

Legkorszerűbb biztonsági funkciók: érzékelők, biztonsági kulcs és kódok segítik a könnyű és biztonságos használatot.

A Rio YES lézeres szőrtelenítő készülék egy lézersugarat küld a szőrtüszőbe, hogy a nélkül pusztítsa el a szőr gyökerét, hogy a körülötte lévő területre hatással lenne. Ezt a folyamatot fototermolízisnek is nevezik.

Hogyan működik a Rio YES Lézeres szőrtelenítő készülék pontosan?

A kezelés alkalmával a kezelőfejből kibocsátott lézerfény a bőrön áthatolva, egészen a szőrtüsző tövéig jut, ahol energiája a pigmentet tartalmazó tüszőben elnyelődik, és hővé alakulva elégeti az osztódó sejteket, vagyis megsemmisíti a szőr gyökerét. Persze felmerül a kérdés, hogyan különbözteti meg a lézer a szőrtüszőt a bőrtől, miért nem a bőrünk ég meg. A lézer természetesen nem ismeri fel a szőrtüszőt, hanem a kezelt terület legsötétebb részén nyelődik el, ami bőrünk esetében a szőr maga, így a kezelés akkor igazán eredményes, ha minél világosabb a bőrünk, a szőrszálak pedig minél sötétebbek. Tehát, ha egyszerűen akarunk fogalmazni, akkor a lézer lényegében kiégeti a szőröket, anélkül, hogy a bőrünkön maradandó égési sérülések keletkeznének.

A megfelelő bőrtípusok:

Az epidermisben található melanin szintén elnyeli az energiát és korlátozza a lézerfény behatolásának mélységét a bőrbe. A 808 nm-es hullámhosszú fény lehetővé teszi a viszonylag sötét bőr és a világos bőrtípusok kezelését is. Mindazonáltal a lézeres szőrtelenítő gép nem alkalmas afro-amerikai vagy nagyon sötét bőrtípusok kezelésére. A lézerrel történő szőrtelenítés nem hatásos a fehér vagy szürke színű haj eltávolításában sem, ilyen esetekben az elektrolízis merülhet fel megfelelő alternatívaként.

Miért szükséges sorozatos és kitartó kezelés?

A szőr minden ember esetében különbözően nő kortól, súlytól, anyagcserétől, hormonoktól, nemzetiségi hovatartozástól, gyógyszeres kezelésektől és más sok tényezőktől függően. Azonban minden szőrszál keresztülmegy három megkülönböztethető növekedési fázison:

Aktív növekedési fázis (Anagén fázis): 2-7 napig tarthat. Ez alatt a fázis alatt a szőrtüsző aktívan olyan sejteket termel, amelyek a szőrszál alapjai. A test bizonyos területeiben, mint például a fejbőrben, a többség (83 százalék) ebben a fázisban van. Az anagén fázis alatt a szőrnek rengeteg melaninja van.

Degradációs fázis (Katagén fázis): 10-20 napig tart, ami alatt a szőr abbahagyja a növekedést, de még nem hull ki. A testünkön található szőrzet körülbelül 3-4 százaléka mindig ebben a fázisban van. A szőrtüsző ekkor összemegy, és felkészül a szőr kihullatására.

Pihenő fázis (Telogén fázis): mely több hónapon keresztül is eltarthat. Ekkor a szőrszálak kihullnak, és új szőrszál kezd el nőni. A szőrtüsző végleges szőrtelenítővel való kezelése nem hatékony ebben az időszakban.

A lézeres kezelés csak akkor hatásos, amikor a haj az aktív növekedési fázisban van. A Degradációs vagy Pihenő fázisban lévő hajszálaknak az aktív fázisba kell érniük ahhoz, hogy a kezelés, hatásos legyen. Ezért többszöri és hosszú távú kezelések sorozata szükséges a hatékony és tartós lézeres szőrtelenítéshez.

Továbbá, egy kezelés alatt nem pusztítható el az összes aktív fázisban lévő szőrtüsző sem. Lesznek olyan szőrtüszők, melyekből soha nem nő szőrszál és lesznek olyanok, melyek ezen túl vékonyabb és világosabb szőrszálakat növesztenek és lesz néhány, melyekre alig lesz hatással egy kezelés. A kezeléseket ismételni kell annak érdekében, hogy azokat az aktív szőrtüszőket is elpusztítsuk, melyeket az első alkalommal nem sikerült. Ezeket az újranőtt szőrszálakat 2-4 hét múlva lehet majd észrevenni, az adott bőrterülettől függően. További folyamatos kezelések lesznek szükségesek annak érdekében, hogy az aktív fázisba lépő szőrtüszőket elpusztítsuk. A pihenő fázisban lévő szőrszálak számától függően a szőr újranövekedése lesz tapasztalható addig, amíg gondosan tervezett kezelésekkel, az összes szőrtüszőt el nem pusztítjuk.

Termékjellemzők:

 • 808 nm-es pulzáló lézer
 • Továbbfejlesztett scan egység sokkal pontosabb lefedettséget biztosít
 • Beépített bőrérzékelő tárolja a bőr fényérzékenységét az első alkalommal
 • Egyszerűbb kezelhetőség
 • LCD kijelző
 • 2 mód (1 vagy 60 szőrszálat kezel egyszerre)
 • 5 erősségi szint
 • Gyors és kényelmes
 • Elpusztítja a szőr gyökerét
 • Arcon is használható
 • Nőknek és férfiaknak egyaránt

Gyakori kérdések

Hogyan készüljek elő a lézeres szőreltávolításra?

A lézeres szőrtelenítés nem igényel semmilyen speciális előkészületet. Mivel a szőrtelenítés világosabb bőrön a leginkább hatékony, kerüld a lézeres szőrtelenítés előtti napozást, szoláriumozást. A legjobb eredményeket 1-3 mm hosszú szőrszálakon lehet elérni, így amennyiben ennél hosszabb a szőrzeted, vágd le kicsit. A borotválkozás is egy jó megoldás, amennyiben a szőrszálak a gyökereknél még láthatóak maradnak.

Milyen lesz a bőröm a kezelés után?

Általában semmilyen változás nem észlelhető a kezelést követően. Enyhe pír előfordulhat, de normál esetben 24 órán belül eltűnik. A helyi bőrpírt a szűrtüszők elpusztítása okozza és a kezelés normális velejárójának tekinthető.

Milyen területeket kezelhetek?

A legtöbb helyről a szőrzet eltávolítható lézeres szőrtelenítés segítségével - a leggyakrabban kezelt felületek az arc, hónalj, lábak, mellkas, hát és bikini vonal. Nem ajánljuk azonban a lézeres szőrtelenítést szemöldökön.

Milyen gyakran ismételhetem a kezeléseket?

Amíg a szőrtüsző vagy az azt körülvevő bőr nem piros, fájdalmas vagy gyulladt, a kezelés 24 óra elteltével ismételhető. A legtöbben azonban várnak 3-4 hetet a kezelések között annak érdekében, hogy azonosíthassák, mely szőrszálak nőttek újra és melyek tűntek el tartósan.

Hány kezelésre lesz szükségem?

A lézeres szőrtelenítő kezelések általában egy 6 hónapos időtartam alatt elvégzett 6 alkalmas kezeléssorozat után tekinthetőek hatékonynak. Ez persze személyenként változó a kezelt bőrterülettől, a szőrszálak sűrűségétől, a szőr növekedés ciklusától, valamint a szőr színétől. A világos bőrön sötét szőrszálak reagálnak a legjobban a kezelésekre, azonban minden esetben több kezelés szükséges a látható és hosszú távú eredmények érdekében. Vannak olyanok, akiknek több és vannak, akiknek kevesebb kezelésre lesz szükségük. Az első időszakban a szőr mennyiségének fokozatos csökkenését tapasztalhatod. Azok a hölgyek, akik férfihormonok túltengése miatt túlzott szőrnövekedéstől szenvednek, mindenképp több kezeléssorozatot hajtsanak végre.

Használhatok más szőrtelenítési módszereket is a kezelések alatt?

A lézeres szőrtelenítés csak úgy működik, ha szőr van jelen a szőrtüszőben. Emiatt az olyan szőrtelenítési módszerek, melyek eltávolítják a szőrtüszőből a szőrszálat - gyantázás, epilálás, csipeszek - nem alkalmazhatóak a lézeres kezelések alatt. A szőrszálak színtelenítése, szőkítése szintén tilos, hiszen kivonja a pigmenteket a szőrszálakból és a lézeres kezelés hatástalan lesz. A borotválkozás, mikordermabráziós lemezek és szőrtelenítő krémek ideális választások lehetnek erre az időszakra.

Van szükség bármilyen utókezelésre?

A napozást és szoláriumozást a kezelés után legalább egy hétig kerülni kell. Amennyiben bőrödet intenzívebben nap érheti, használj napolajat/napvédő krémet. A kezelést követő 48 órán belül kerül a klóros vízben úszást és a kád, forró vízben fürdést.

Férfiak is használhatják? Háton, hason, mellkason, alkaron, felkaron, stb.?

Igen, az összes Rio lézeres szőrtelenítő rendszer alkalmas férfiak tartós vagy végleges szőrtelenítésére is, bár azt érdemes megjegyezni, hogy több időt és energiát fog igénybe venni a nagyobb szőrsűrűség és erősebb szőrzet miatt.

Mikor látom az első eredményeket?

A kezelések után 1-2 hétig semmi nem történik, a szőr ugyanis a kezelést követően tovább nő, majd a kezelést követő 2-3. hétben hullik ki. Ezért is érdemes 2-3 hetente elvégezni a kezeléseket. Lézeres szőrtelenítés esetében az eredmények kb. 3 kezelés után már jól láthatóak. Egy idő után már csak ott kell kezelést végezni, ahol szőr maradt, azaz fokozatosan csökken a kezelési idő is. Összességében 6 hónap alatt lehet a teljes szőrtelenséget elérni, azonban az alvó fázisban lévő szőrszálak ezután fokozatosan és ritkábban előbújnak, ezeket is kezelni kell, amíg az összes szőrszál egyszer átért a 3 fázison és érte lézerfény. Mivel a lézer szétroncsolja a szőrtüszőt, ezért a lézeres szőrtelenítés hatásai megfelelő kezelési mennyiség esetén tartósak.

Nehéz elsajátítani a kezelést?

A részletes és pontos használati utasításnak köszönhetően nagyon gyorsan belejön bárki a Rio YES Lézeres szőrtelenítő készülék használatába. Sok idősebb, nyugdíjas hölgy is használja (pl. az arcukon) a Rio gépeket, melyek úgy lettek megtervezve, hogy bárki könnyen elvégezhesse a kezeléseket. Tapasztalat, hogy a gyakorlattal a kezelési idő is lerövidül. A kezelőfények és hangok egyértelműen jelzik a kezelés kezdetét és végét, amikor is tovább kell helyezni a kezelőfejet. A legkönnyebb 2-3 hetente, akár az esti TV nézés közben elvégezni a kezeléseket.

Mennyi időbe telik egy kezelés?

A két teljes láb szőrtelenítése szőrzetsűrűségtől függően az első időszakban a YES Lézer-el 2-4 órát is igénybe vehet, később ez fokozatosan csökken 1 órára. Várhatóan a 6. kezelést követően már csak ott kell kezelni, ahol foltokban szőrzet látható. A kezelés előtt 1-2 nappal le kell borotválni a bőrt, ellenben gyantázni, epilálni az egész kezeléssorozat alatt tilos. Javasoljuk, hogy ne egyszerre végezd el a teljes test szőrtelenítését, hanem mivel csak 2-3 hetente kell kezelni, lehet egyik nap csak a lábakat, másik nap a kart, harmadik nap a hónaljat és bikini vonalat. Így a kezeléssorozat összesen napi 1, max 2 órát jelent, 3 napon keresztül, 2-3 hetes időintervallumban.

Megszakíthatom a kezeléssorozatot?

Természetesen, hiszen az elért eredmények nem vesznek el. A kezeléssorozat bármikor megszakítható és bármikor folytatható. Például, ha a nyár folyamán napozni szeretnénk, kifejezetten ajánlott a kezelések felfüggesztése. Fontos tudni, hogy a szüneteltetés ideje alatt is fokozatosan jönnek elő korábban alvó fázisban lévő szőrszálak. Azaz, ha több hónapot hagyunk ki, az eddig alvó szőrszálak kinövése miatt több dolgunk lesz később. Természetesen ez azt is jelenti, hogy már azok a szőrszák is elpusztulnak. Átlagosan egy szőrszálnak 2-3 ilyen sokk kell a "kihaláshoz". A kevesebb kezelés csak azt eredményezi, hogy a szőrszál kap egy sokkot, ami miatt megáll a növekedés és átmenetileg úgy tűnik, megszűnt a szőr, azonban később mégis újraéled. A Rio YES Lézeres szőrtelenítő készülék segítségével az alvó szőrszálak kezelése is megoldott, hiszen később bármikor elővehető.

Használhatjuk többen is a családból a gépeket?

Azt ajánljuk, hogy egyszerre maximum 2 fő végezze a kezeléseket, és a gép ne legyen heti 5-10 óránál többet használva, hiszen ezek otthonra, nem kozmetikába lettek kifejlesztve. A gép élettartama sok-sok év lehet, ez idő alatt a családtagok egymás után elvégezhetik a tartós vagy végleges szőrtelenítést, azonban a párhuzamos, folyamatos használat a gép élettartamának csökkenéséhez vezethet. Érdemes tehát egy családnak beruházni egy ilyen készülékbe, azonban fontos figyelni/szabályozni a heti használt óramennyiséget.

Mit jelent a 2 év garancia?

Mivel angol gyártmányról van szó, és 1. osztályba sorolt, minőségi termékről, kevés a meghibásodás esélye a garancia időtartamán belül, de a készülékek a garancia idő lejárta után is sok-sok évig használhatóak. Az első meghibásodás esetén, amennyiben a termék van raktáron, azonnal cseréljük egy új készülékre a meghibásodott terméket. A második meghibásodás esetén a gépet elküldjük javításra Angliába. Természetesen fontos a megfelelő használat, a készülékeket nem szabad leejteni, ütésnek, erős rázkódásnak kitenni és el kell kerülni a túlterhelést.

A doboz tartalma:

 • Rio YES Lézeres szőrtelenítő készülék
 • Használati utasítást tartalmazó DVD
 • Biztonsági kulcs
 • Adapter
Garancia 2 év
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Az átvétel a budapesti ügyfélszolgálati irodánkban ingyenes. Házhozszállítás díja Magyarország területén belül 890Ft. A Pick Pack Pont szolgáltatási költség 890Ft.
A terméket magyar jótállási feltételekkel, a magyarországi márkaképviselet támogatásával és magyar nyelvű használati útmutatóval értékesítjük.
További információkat kaphatsz ügyfélszolgálatunkon a 06-1-783-0370-estelefonszámon vagy e-mailben az info@mybeautytools.hu címen.
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. A változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

További ajánlatunk