Termékek Menü
0
   

Selena Gomez vörös szőnyeges frizurája és sminkje

Sziasztok, Jarasovics Szandra vagyok! 3 éve vezetem a Bebita Bonita YouTube csatornámat, ahova szépségápolással és sminkkészítéssel kapcsolatos videókat töltök fel. Nagyon fontos számomra, hogy jól érthetőek, jó minőségűek és hasznosak legyenek számotokra a videóim, és ezért igyekszem is mindent megtenni. A fő célom, hogy azt a tudást és tapasztalatot adjam át Nektek, amit ezen évek alatt szívtam magamba!:-)

A hónap bloggere - Jarasovics Szandra

Ki ne szeretne úgy kinézni, mint egy sztár?! Nagyon sok kérés érkezik, különböző vörös szőnyeges díjátadó sminkekre, vagy videó klipekben feltűnt szemsminkekre. A mai videóban bemutatom, hogyan készülhetett Selena Gomez sminkje és haja az egyik díjátadóra.

A haja gyönyörű és hosszú, elegánsan csak az egyik oldalra csatolva, és enyhén hullámos. Ehhez a Remington H0747 meleg hajcsavarókészletét használtam, ami előtt törölközőszáraz hajamra, a még dúsabb hajtövekért, Paul Mitchell Extra body tömegnövelő hajtőemelő spray-t tettem. :)

A hónap bloggere - Jarasovics Szandra

Szerintem mindenki imádja a füstös szemeket! Selena kitűnő macskás füstös szemsminket választott a vörös szőnyegre, amivel sosem nyúlhatunk mellé! ;) A füstös szemsmink eléréséhez, a NYX NXDCP.01 Dream Catcher Golden Horizons sminkpalettájából választottam azonos színtónusokat, mint amilyeneket az ő szemhéján is láthattok.

Amikor erősebb füstös szemeket készítünk, akkor leginkább arra szeretnénk hangsúlyt fektetni, és azokra kívánjuk felhívni a figyelmet. Ilyenkor mindig visszafogott természetes árnyalatú rúzst vagy szájfényt válasszunk, ahogy Selena ajkain is láthatjuk. Én a NYX NXLG127 Mega Shine szájfény jégrózsaszín árnyalatát választottam, ami nem csak finom csillogást ad az ajkaknak és hidratál, de még az illata is frissítő és gyümölcsös. A videóban részletesen bemutatok mindent :-)

Tartalomhoz tartozó címkék: blog hónap bloggere