Termékek Menü
0
   

Simply Organic

A Simply Organic 2000 óta piacvezető a teljesen természetes és bio professzionális haj- és testápolási termékekkifejlesztésében. Az Egyesült Államokban Spring Parkban (Minnesota állam) található a gyáruk, ahol növényi alapanyagokból készült haj-, bőr és testápolási termékeket, illetve aromaterápiás gyertyákat készítenek. Mottójuk, hogy ugyanolyan fontos, hogy mit teszünk a bőrünkre, hajunkra, mint hogy mit fogyasztunk el.

A világ minden táján találkozhatunk a Simply Organic vegyszermentes natúrkozmetikumaival, melyek bizonyítottan ugyanazt a tisztító, ápoló hatást képesek elérni a hajformázás/hajápolás terén, mint a vegyszerrel készült ellenfeleik. A kozmetikában leggyakrabban használt öt káros kémiai anyagot nem tartalmazzák (Parabének (Methyl, propyl, butyl, ethyl), Diethanolamine (DEA), Sodium Lauryl Sulfate (SLS), Sodium Laureth Sulfate (SLES), Propylene Glycol), így a környezetre, de leginkább a bőr számára vannak jó hatással. A Simply Organic natúrkozmetikumok egyik titka az olívalevél kivonatban rejlik. Kutatások során ugyanis kimutatták, hogy olyan kémiai anyagot tartalmaz, amely jótékony hatással van az emberi szervezetre. Azóta a készítmények formulájának szerves része az olívalevél kivonat.

Hajápolási termékpalettájukat négy részre lehet osztani: samponok, kondicionálók, kezelések (mély kondicionálás), hajformázás (Styling). Áruházunkban egyelőre a következő Simply Organic termékek elérhetők: Simply Organic hajkezelések és a hajformázó (styling) termékek.

Nézet:
Rendezés:
Összehasonlítás
FIGYELEM!

Technikai okok miatt 2017. június 19-23. között a személyes ügyfélszolgálat (a megrendelések személyes átvétele) szünetel! A futárszolgálattal kiszállítandó és a Pick Pack Pontokra kért rendelések továbbra is zavartalanul teljesítésre kerülnek!

Szűrő
Gyártó
Ár
Kategória márkán belül
Fogyasztó barát
FOGYASZTÓ BARÁT TÁJÉKOZTATÁS