Termékek Menü
0
   

SmoothSkin SSBARE Bare IPL, Korlátlan villanásszámú Ultragyors villanófényes szőrtelenítő készülék

SmoothSkin SSBARE Bare IPL, Korlátlan villanásszámú Ultragyors villanófényes szőrtelenítő készülék Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
92.990 Ft (73.220 Ft + ÁFA)
i Szállítási információk
Amennyiben a termék raktáron van: személyes átvétel esetén azonnal, Pick Pack Pont esetén 2 munkanapon belül átvehető, kiszállítással a következő munkanapon szállítjuk! Amennyiben a termék külső raktárból elérhető: személyes átvétel esetén 2 munkanapon belül, Pick Pack Pont esetén 4-7 munkanapon belül átvehető, kiszállítással 3-6 munkanapon belül szállítjuk! Amennyiben a termék rendelhető: a terméket rendelnünk kell, a várakozási idő legfeljebb 1-2 hét!
Cikkszám: SSBARE
Elérhetőség: Külső raktárból elérhető
Gyártó: SmoothSkin
Kézbesítési díj (min): Ingyenes

A SmoothSkin SSBARE Bare IPL, Korlátlan villanásszámú Ultragyors villanófényes szőrtelenítő készülék használata a legegyszerűbb és teljesen biztonságos. Korlátlan villantással rendelkezik. Két féle kezelési mód közül választhatunk: csúsztatott vagy koncentrált kezelés.

Leírás és Paraméterek

A SmoothSkin Bare a legek készüléke, hiszen rendlelkezik az egyik legmodernebb technológiával, melyet a kozmetika iparban méltán népszerű legendás, angol CyDen Limited* alkotott meg (iPULSE IPL gépek feltalálója). A SmoothSkin Bare az egyik legegyszerűbb használat a leggyorsabb villanás és ez az első gép mely korlátlan villantással is rendelkezik!

A CyDen Limited által szabadalmaztatott iPULSE technológiával működnek a csúcstechnológiás professzionális IPL kozmetikai szőrtelenítő gépek is, melyek széles palettája megtalálható a jól felszerelt kozmetikai szalonokban.

Igy elmondhatja, hogy a SmoothSkin Bare IPL készülékei a piacon az egyetlen, melyet a CyDen Limited orvos, mérnök csapata fejlesztett.

Az IPL szőrtelenítők piacán az egyik legegyszerűbb használatú és legkíméletesebb készülék (de nem a szőrszálakkal). A 21. század legfejlettebb technológiáját alkalmazza, így egész évben bátran használhatod.

Ultragyors használat villanófényes szőrtelenítés otthonod kényelmében.

A SmoothSkin Bare rekord, 100 villanás leadására képes percenként, ezzel jelentősen meggyorsítva a kezeléseket. Két villanás között mindössze 0,6 másodperc telik el.

 Az otthoni szőrtelenítő készülékek piacán, az élen jár gyorsaságát tekintve egyaránt. A percenkénti 100 leadott villanással a népszerű testfelületek együttes kezelése, mint például a lábszár +comb +bikinivonal és hónalj akár 10 percen belül elvégezhető. Más készülékekkel ezen kezelések legalább kétszer-háromszor több időt vennének igénybe.

Az első korlátlan villanásszámú** IPL készülék az otthoni gépek piacán.

A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után sajnos ki kell dobni a készüléket, vagy jobb esetben, ha cserélhető a lámpa, akkor egy új lámpát kell vásárolni. A SmoothSkin a professzionális IPL fejlesztésekből átvett legmodernebb gyártási technológiájának köszönhetően korlátlan számú villantást ígér, így nem kell aggódnod a fent említett további költségvonzatok, teljes elhasználódás miatt.

Kétféle kezelési mód közül választhatsz:

A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen legyen, illetve az IPL fényt koncentráltabban juttathassa a szőrszálak gyökeréhez.

Glide, vagyis csúsztatott villanófényes szőrtelenítés

Alkalmazása közben csak tartsd lenyomva a bekapcsoló gombot. A készülék egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a villanásokat a bőrödre. A kezelt testfelületen folyamatosan csúsztatva, a nagy testrészek is perceken belül teljesen lekezelhetőek.

Stamp vagy koncentrált kezelések

Csak nyom és villant. A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikini vonal vagy az ajak felső része. Egyszerűen csak helyezd a készüléket a bőrre és nyomd meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretnéd, hogy villantson. A fénysugarak koncentráltabban jutnak el a szőr gyökeréhez.

 

A SmoothSkin Bare készülék használata a legegyszerűbb és teljesen biztonságos!

 A SmoothSkin Bare-nál egyszerűbben működő IPL készüléket biztosan nem találsz, nincs szükség bonyolult billentyűkombinációkra, vagy kulcsokra, csupán a bekapcsoló gombbal azonnal üzembe helyezhető.

 Emellett használata nem jelent semmilyen veszélyt felhasználójára és környezetére. A készülék kizárólag akkor adja le a fényimpulzusokat, ha az egyedülálló kifinomult bőrérzékelő szenzorjai tökéletesen illeszkednek a bőrfelszínnel, így a sugarak nem juthatnak a szembe.

Használatához semmilyen védőfelszerelésre (pl. szemüveg) vagy segédeszközre (pl. konduktív gél) nincs szükség.

 

Ennek köszönhetően használata gyors, kényelmes és teljesen biztonságos.

Az arcon és egész testen biztonságosan használható.

Az alábbi testtájak kezelésére ideális:

felsőajak, bajusz

áll

arc

állkapocs

nyak

pajesz

karok

kézfej

hónalj

hát

derék

has

mellkas

köldök alatt

bikini vonal

bikinivel fedett egyes területek

fenék ruhával érintkező területei

combok

lábszár

lábfej

 

A legérzékenyebb területektől kezdve egészen a nagy testfelületekig, mint testrészre ideális.

Érzékeny, sötét és napbarnított bőrűek is használhatják

 A SmoothSkin Bare úgy lett kifejlesztve, hogy az érzékyen bőrűek is és a sötét bőrszínnel rendelkezők is bátran használhatják a készüléket.

Ezt a Cyden fejlesztők olyan technológiával érték el, hogy csökkentették az energia szintet úgy, hogy közben gép hatékonysága megmaradt. Ezáltal kímélik a bőrt, a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bártan használhatják, ill. ez által lehetőség van nyáron napozást követő** kezelésekre is, kellő óvatossággal.

 A készüléket csupán a legsötétebb bőrtónussal rendelkezők nem használhatják.

Klinikailag tesztelt, abszolút hatékony és biztonságos.

SmoothSkin Bare készüléket klinikai vizsgálatoknak vetették alá az Egyesült Királyságban, amelyek igazolják a készülék hatékonyságát és a garantálják, hogy használata biztonságos. Ezen vizsgálatok során arra az eredményre jutottak, hogy SmoothSkin Bare használata a kísérletben résztvevők a 92%-nál csökkentette a szőrnövekedést már 4 hetes kezelést követően. Az arány idővel folyamatosan javul. A teljes kezelés után a kísérletben résztvevők 91%-a mondta azt, hogy ajánlanák SmoothSkin Bare készüléket másoknak is.

Hogyan használd a SmoothSkin Bare készüléket, min alapul tartós szőreltávolító tulajdonsága?

Tapasztalataink szerint a legideálisabb, ha heti rendszerességgel használják a SmoothSkin Bare készüléket. Építsd be a heti szépségápolási rutinodba, így hamarosan tartósan búcsút inthetsz a nem kívánatos szőrszálaknak.

 Az első kezeléseket követő pár hétben még találkozhatsz növekvő szőrszálakkal, ezek általában azok a szőrök, amelyek nem a növekedési fázisban (amelyekkel szemben az IPL a leghatékonyabb) lettek kezelve. Ha heti rendszerességgel használod a Smoothskin Bare készüléket, már 4 hét után szemmel látható a szőrszálak mennyiségi csökkenése, valami elvékonyodásuk. A további kezelésekkel a hatás tovább fokozódik.

A SMOOTHSKIN BARE a professzionális IPL technológiából származó intenzív impulzusos fényforrással működik.

 

Az IPL technológia lényege, hogy segít megtörni a szőrszálak növekedési ciklusát, ezzel életképtelenné téve azokat. A leadott fényimpulzusok a szőrszálban, a bőrfelszín alatt hővé alakulnak, elpusztítva ezzel a szőrt.

Az ismételt kezelésekre a szőr, különböző növekedési fázisai miatt van szükség, mivel azt kizárólag a növekedési, vagyis anagén fázisban lehet elpusztítani. Az ajánlott ismétléseknek megfelelően, előbb-utóbb azokat a szőrszálakat is sikeresen kezelni tudod, amelyek a korábbi kezeléseknél más növekedési fázisban voltak.

A legjobb az IPL-es kezelésekben és a SmoothSkin Bare-ban, hogy megakadályozza a szőrszál újjáéledését mindaddig, amíg rendszeresen végzed a kezeléseket. Ezért, ha rendszeres időközönként kezeled a kívánt testfelületeket, akkor soha nem kell szembesülnöd a borostás lábakkal, hónaljakkal, vagyis a kezelt testrész kiszőrösödésével.

A SmoothSkin Bare szőrtelenítő készülék a villanófényes, azaz IPL technológiával pusztítja el a szőr gyökerét, ezzel megakadályozva a szőrtüszőt, hogy újabb szőrszálakat növesszen.

A SmoothSkin Bare használata:

 A kezelések előtt mindig borotváld le a kezelt bőrfelületet. Érdemes a borotválást körülbelül fél nappal a kezelést megelőzően elvégezni. Így a szőrszálak már minimális szinten a bőr felszínére kerülnek, de hosszúságuk nem éri el azt a szintet, hogy a kezelés fájdalommal járjon. Mivel az IPL fény a bőr legsötétebb pontjában/pontjaiban nyelődik el, ami nem más, mint maga a szőr, így rendkívül hatékonyan tud a villanófény a szőrszálak gyökeréig hatolni és megsemmisíteni azt.

 A SmoothSkin Bare használatához semmilyen gélre, krémre vagy bármilyen védőfelszerelésre nincs szükség. A megtisztított, borotvált és teljesen szárazra törölt bőrfelületen azonnal megkezdheted a kezelést.

A SmoothSkin Bare biztonsága abban rejlik, hogy egyedülálló, kifinomult bőrszenzorral rendelkezik. A kezelés során az érzékelő folyamatosan aktív, érvényes bőrszínt keresve. Ha nem érintkezik a bőrfelszínnel a kezelőfej, a villanást nem adja le, így nem juthat a szembe a fény, ill. nem érhetik káros sugarak a bőrödet.

Termékjellemzők:

 • Kompakt és ergonomikus kivitele révén bárhová magaddal viheted!
 • Ultragyors 0,6 másodpercenkénti villantás
 • Folyamatos működés
 • Max. kimeneti teljesítmény: 3J-5J / cm2
 • Impulzus hossza: 1msec FWHM
 • Bemenet: 100-240V ~, 50 / 60Hz, 1,3-0,55A
 • Működési hőmérséklet: 5 ° C és 40 ° C között
 • Működési páratartalom: Legfeljebb 93% R.H. Nem kondenzáló
 • Működési nyomás: 700hPa - 1060hPa
 • Kezelési terület (spot méret): 3 cm2 (30 mm x 10 mm)
 • Megfelel az IEC 60601-1-2: 2007, EN55014-1: 2006, EN55014-2: 1997, EN61000-3-2: 2006, EN61000-3-3: 2008 és IEC60335-2-23: 2003 Elektromágneses (EMC) védettségre és kibocsátásokra vonatkozó szabványoknak
 • Fájdalommentes
 • Biztonságos használat: beépített bőrérzékelőkkel
 • Tartós, végleges szőrtelenség is elérhető vele
 • Szinte bármely testrészen alkalmazható
 • Készülék élettartama során szinte korlátlan fényimpulzus leadására képes
 • Teljes test kezelése ultragyors kb. 10 percet vesz igénybe (pl. lábszár, comb, bikinivonal plusz hónalj együtt)
 • Akár 92%-os szőrcsökkenés is tapasztalható a 4 kezelést követően
 • Villantásos és csúsztatásos módszerrel is használható
 • Klinikailag tesztelt

A doboz tartalma

 •  1 db SmoothSkin Bare fekete-fekete készülék
 • 1 db adapter
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató

*A terméket az angliai Dél-Walesben gyártják, a világhírű japán cég a SONY laboratóriumában.

** Egymillió villantás leadása felett is tökéletesen működik a készülék

 

Gyakori kérdések:

Hogy szőrteleníthetek a kezelések között?

Két kezelés között borotválhatod a kezelt felületeket, viszont a kezelés hatékonysága érdekében ne gyantáztass, vagy epillálj, mert ha a szőrszálat eltávolítod a szőrtüszőből, a kezelés után nem lesz, ami elnyelje a fényt.

Alkalmazható-e a készülék, sárgás vagy sötétebb tónusú bőrön?

SmoothSkin Bare használata minden bőrtípusú ember számára lehetséges, de sajnos kivételek mindig akadnak. Jelen esetben a legsötétebb bőrtónusú emberek,számukra ugyanis nem ajánlott a készülék használata. Mind a két termékben található beépített bőrszín érzékelő, amely ellenőrzi , hogy a bőrtípusodhoz javasolható-e a készülék használata, a készülék csak akkor villog, ha az biztonságos.

Hogyan tisztíthatom a készüléket?

Óvatosan töröld le puha, száraz ruhával és figyelj oda, nehogy megsértsd a kezelőablakot a tisztítás során. Tisztításkor SmoothSkin Gold fejét a készülék (arany vagy ezüst részét) el lehet távolítani. Kérjük, olvasd el a használati útmutatót további útmutatásért.

Mely szakértők állnak a technika kidolgozása mögött?

1979-ben Marc Clement professzor, a lézereket tanulmányozó fizikus véletlenül tette ki az alkarját lézersugárzásnak, és felfedezte, hogy a szőrzete már nem nőtt vissza a veszélyeztetett, kezelésnek kitett területen.

Professzor Clement ezen felfedezésétől vezérelve kifejlesztette a világ első lézeres szőrtelenítő gépét, és lett egy meghatározó alakja és gyártója az orvosi lézereknek. Azóta az Ő összefogott több világvezető tudóssal, akik a fény működési mechanizmusát használták, és megalapították a „CyDen” elnevezésű cégüket, amely kidolgozta az iPulse technológiát. SmoothSkin előnye a piacon, hogy több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a fény-alapú szőrtelenítő technológiával kapcsolatban.

Használhatom a szeplőim vagy anyajegyeim környékén is?

Nem. Ne használd a készüléket, ha több sötét anyajegyed, illetve szeplőd van, illetve ha pigmentációs bőrproblémáid vagy tetoválásod van. Az érdekedben, e környékek területén a készülék használatát kerüld el.

Mennyi a készülék használatánál javasolt minimum korhatár?

Nem javasolt, hogy gyermekek vagy 18 éves aluliak használatba vegyék a gépet, mivel a hormonegyensúlyúk még nem állt be és a szőrzetük is gyorsabb ütemben növekszik.

Szükség van védőszemüvegre a készülék használata során?

Nem szükséges. A készülék számos biztonsági funkcióval van ellátva, hogy magától ne bocsásson ki villanásokat. Azonban ne tedd a szemed közelébe a gépet és ne villants a szemedbe.

Léteznek-e olyan bőrbetegségek, amelyek kizárják a Smoothskin használatát?

Igen, SmoothSkin használata nem javallott bizonyos bőrbetegségek megléte esetén. Javasoljuk, hogy fordulj orvosodhoz vagy, ha bármilyen aggálya, vagy kérdésed lenne.

Jól látható, kitüremkedő vénák környékén használható-e a készülék?

Ez minden egyes embernél eltérő lehet. Nem lehetünk biztosak, hogy a mélysége, vagy kiemelkedése miatt használható-e. Kétség esetén fordulj orvosodhoz.

Használható-e a készülék Rosacea(értágulat) betegség esetén?

Nem, az érintett területeken nem használható.

Melyek azok a területek, ahol nem használható a készülék?

Nagyjából az egész test felületén alkalmazható, kivéve a nyálkahártyával illetve a membránnal borított részeket: azaz Orrcimpák belseje, ajkak, a száj, szemhéj, fül, labiális ráncok, a nemi szervek, a végbélnyílás stb.

Jóllehet, az eszköz biztonságosan használatát az arcon (pl ajkak felett állon, állkapocs vonalon és még a nyakon is), azt javasoljuk, hogy ne használd a szemöldöködnél, mert az eredmény, tartós és az elrontottat nehéz visszacsinálni. Azonban, soha ne villants a készülékkel a szem közvetlen közelében vagy az orcák vonala felett.

Nem javasoljuk a férfik számára a szakálluk IPL-lel történő eltávolítását. A SmoothSkin készülék tartósan eltávolítja a szőrzetet és ez nőiesebbé teheti az arcot. Illetve mellékhatásként csökkenhet a szőrzet sűrűsége is.

Van-e jelentősége a kezelőablakban lévő üvegnek?

UV szűrőként funkcionál, megvédi a bőrt a káros sugárzástól.

Probléma, ha a kezelés után viszketést tapasztalok?

A viszketés gyakori mellékhatása IPL kezelésnek. Azonban, ha intenzív viszketést tapasztalsz, amely nem enyhült 24 óra eltelte után sem, kérjük, ne használd a készüléket tovább és fordulj orvosodhoz a készülék újbóli használata előtt.

Mi e teendő, ha valamiféle sérülést szenvedek a készülék használata során? (enyhe hólyagosodás vagy égési sérülés)

Fejezd be a kezelést azonnal. Javasoljuk, hogy látogass el háziorvosodhoz és kérj tanácsot.

Bár a használati útmutatóban leírtakat betartotta az eredmény mégsem látszik. Mi a teendő?

A Smoothskin eredményessége klinikai tesztek által bizonyított, bár minden egyes ember más. A kezelése számos tényezőn múlhat. Legyen szó a szőr sűrűségéről, színéről. Csak a szőrnövekedési ciklus csak bizonyos stádiumában kezelhető a szőrzet. Emellett szerepet játszhatnak a hormonális változások, hormoningadozások.

Napozás/szolárium után lehet használni a készüléket?

Igen, pár nap után mikor már nincs bőr pír, de csak óvatosan, és egy egy területet a kezelés előtt próbaként tesztelj le.

Mivel a sugárzás érzékenyebbé teheti a bőrt, a nemkívánatos mellékhatásokat elősegítve. Bőröd a 2 kezelés között fokozottan érzékeny, ezért figyelj oda, ne menj közvetlenül napra. Óvd bőrödet a leégéstől. Használj legalább 15-30 faktoros naptejet.

Hogy működik a bőrtónus-érzékelő szenzor?

Amikor a készüléket bekapcsolod a bőrszín érzékelők működésbe lépnek, felgyulladnak a kék fények, melyek a bőrről verődnek vissza. Ezután a készülék érzékeli a bőr tónusát, alkalmas-e a használatra.

Mi a különbség a stamp és a glide kezelési mód között?

A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy a készülék használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen használható legyen.

Glide üzemmód: Csak tartsd lenyomva a bekapcsoló gombot, és egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a készülék a villanásokat a bőrre, hogy ezzel is gyorsíthasd a nagyobb felületek kezelését, mint például a lábak.

Stamp üzemmódban („Nyomj és villants”) A kisebb kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal - egyszerűen csak helyezd a készüléket a bőrre és nyomd meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretnéd, hogy villantson.

Mennyire biztonságos a készülék használata?

A készülék eredményessége klinikai vizsgálatok által bizonyított, illetve használatának biztonságossága is. Illetve amíg a használati utasítás előírását betartva jász el, semmi durva kellemetlen mellékhatást nem tapasztalhatsz.

A bőrszín érzékelő rendszer a megakadályozza, hogy a gép, működésbe lépjen, ha úgy érzékeli, hogy a bőrszínedhez nem javallott a készülék használata, így pedig addig villanásokat sem bocsájt ki.

Károsíthatja a bőrt?

SmoothSkin által felhasznált IPL technológia ártalmatlan a bőrre, amennyiben bőrtónusa lehetővé teszi a használatát és a kézikönyvben leírtaknak megfelelően használod.

Epilepsziám van-használhatom a gépet?

Nem, a villanó fény epilepsziás rohamokat válthat ki.

Gyógyszert szedek, ez befolyásolja, hogy alkalmazhatom-e a bőrömön a készüléket?

Igen - ez befolyásolhatja alkalmasságát. Bizonyos gyógyszerek a bőrt érzékenyebbé tehetik, sőt és az intenzív pulzáló fény, sérülést is okozhat. Ha információra van szükséged, kérjük, keresd fel a háziorvosodat.

Önbarnítókat azért használhatok?

Ne, lehetnek olyan összetevői a krémeknek, amelyek fényérzékennyé tehetik bőrt, és ez által befolyásolhatja a hatékonyságot.

Kitehetem a bőrömet Smoothskinnel való kezelést követően napozás ill közvetlen napfénynek?

Igen. Azonban javasoljuk, hogy vigyázz az erős napfénnyel, mely növeli a bőr érzékenységét. Az érdekedben ajánljuk, hogy használj fényvédő krémet minden kezelés után. Sőt legalább 7 nappal a kezelések után is.

A Smoothskin ugyanazt a technikát használja, mint a professzionális IPL készülékek a szalonokban?

Igen. Ugyanazt az IPL technológiát használják a szalonokban szerte a világon a kiemelkedő eredmények elérése érdekében. A professzionális készülékek, ugyanakkor lehetővé teszik a képzett szakemberek számára sokkal magasabb energiaszinten működtethessék, mint az otthoni használatra kifejlesztett IPL termékeket.

Mi a különbség a Smootskin Bare és a Gold között?

SmoothSkin Bare által kezelésenként kibocsájtott energia 3-5 J / cm2, amely alkalmas minden bőrszín kezelésére és ultragyors a használata, míg Smoothskin Gold által kibocsájtott energia 4-6 J / cm2, amely rendelkezik az intelligens „Detect és SET” Funkcióval („Érzékelésen alapuló önbeállítás”) ezáltal egy személyre szabott kezelést biztost Neked és a bőrödnek.

Ha a maximális sebességre és egyszerűségre vágysz, az Te géped a SmoothSkin Bare.

Ha egy személyre szabott kozmetikai kezelést szeretnél, mely a lehető legjobb eredményt nyújtja a számodra a Smoothskin Gold-ot javasoljuk.

Mi a különbség az IPL és a lézer között?

A fő különbségek a következőkben rejlenek:

 • A kezelt felület mérete
 • A kezelés intenzitása
 • A fájdalom mértéke
 • Biztonság
 • A lézerrel általában kisebb terülteket kezelhetsz egy lövéssel, ezzel összehasonlítva egy IPL készülék által kibocsájtott villanással nagyobb felület is kezelhető. IPL készülékeknél a kezelések után bőrirritáció léphet fel. De ne aggódj, ez teljesen normális.

Használhatom-e az arcomra a készüléket, illetve ha igen, kezelés előtt le kell borotválnom a kezelendő felületeket?

Igen, mivel SmoothSkin olyan biztonságos készülék, hogy használható az arcon is. Viszont arra érdemes oda figyelni, hogy vannak területek, ahol nem ajánlott a használata.

Melyek ezek?

 • Ne használd a szeme környékén (szemöldök, szempilla)
 • A fejbőrén
 • Ajkain
 • Az orrába és a fülébe
 • Nem javasoljuk a férfik számára a szakálluk IPL-lel történő eltávolítását. A SmoothSkin készülék tartósan eltávolítja a szőrzetet és ez nőiesebbé teheti az arcát. Illetve mellékhatásként csökkenhet a szőrzet sűrűsége is.

Használhatom a bikini vonalamon illetve a bikinivel takart részeken is?

Igen, mind a férfi, mind pedig a női ágyék területén használható a készülék, azonban közvetlenül a szeméremcsont felett történő szőrtelenítés nem ajánlott, hiszen klinikai vizsgálatoknak nem vetették még alá. Ne használd a készüléket közvetlenül a nyálkahártyák, a nemi szervek vagy a végbélnyílás környékén.

Ezek a területeken sötétebb lehet bőrszín és emiatt a sérülések elkerülése érdekében nem javasolt kezelni.

A bekapcsoló gomb körül a fények pirosan világítanak - Mi a teendő?

A készülék működésének hibáját jelzi. Fejezze be a kezelést, és forduljon hozzánk bizalommal.

A Smoothskin Bare készülék használata fájdalmas?

Általában nem, enyhe bizsergő érzéssel jár, vagy a legtöbb ember elmondása szerint meleg érzettel jár. Azonban az, hogy ki mit tapasztal, személyenként eltérő lehet. Azok az emberek, akiknek durva, sötét színű szőrzetük van, ahhoz hasonló érzést éreztek, mintha egy rugalmas szalagot pöckölnének.

Vissza fog nőni a szőrzetem?

 A készülék rendszeres használata mellett egyre kevesebb szőr nő vissza. Idővel ezek szőrszálakat elkezdenek ritkulni világosabb színűk, lesz és lassabban kezdenek növekedni. Ahogy az idő telik úgy lesz kevesebb a szőrzet, amíg végül elhagyhatod a borotválkozási rutinodat.

Nem tudom működésbe hozni a gépet. – Mi a teendő?

Ellenőrizd, hogy a tápegység megfelelően van-e csatlakoztatva. Ellenőrizd, hogy a bőrszín szenzor teljesen hozzáérintetted-e a bőrödhöz.

Bőröd lehet túl sötét és emiatt nem ajánlott a használata.

Milyen gyorsan dolgozik a gép? Mennyi időbe telik a 2 láb kezelése?

Két villanás között 0.6 másodperc telik el. Az 100 villanás/perc! (A 2 lábának kezelése(Lábszár+comb) körülbelül 9 percet vesz igénybe.)

Mennyi ideig működik a Smoothskin Bare készülék?

A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után egy új eszköz, vagy egy új lámpát kell vásárolni – de nem a SmoothSkin Bare-nál!

A legújabb technológiának köszönhetően, SmoothSkin Bare lámpája korlátlan számú villantást ígér, így nem kell aggódni a fent említett dolog miatt.

Mennyi idő kell ahhoz, hogy látszódjon az eredmény?

Körülbelül a kezelés 4. hetében, azaz a készülék használatának megkezdésétől számított 1 hónapon belül már látható a különbség. Ez számít általánosnak, egyénfüggő, valakinek több idő kell, valakinek kevesebb. Ne ad fel, csak csináld. Hidd el, meglesz az eredménye.

A Smoothskin termékek végleges eredményt produkálnak?

Mint minden otthoni használatra szánt IPL vagy lézeres technikát felhasználó készülékek nem hagynak maguk után selymes lábakat örökké. Folyamatosan ismételni kell az érintett felületek kezelését. Csak így tovább, akkor soha nem kell megtapasztalni a borostás lábak vagy a hónalj érzését újra.

A készülékem folyamatosan kikapcsol. – Mi a teendő?

Először ellenőrizd, hogy az adapter dugója teljesen bent van-e a konnektorban, illetve, hogy a másik vége rendesen be van-e dugva a készülékbe. Ha a készülék még mindig kikapcsol, hívja ügyszolgálatunkat.

 

Vásárlói vélemények- Smoothskin Bare

 

 

Lenyűgöző 5 * * * * *

Nicola, Nő, 34 éves: A SmoothSkin készülék használata továbbra is fantasztikus, ami abban nyilvánul meg, hogy ilyen rövid idő alatt már látható eredményeket produkál illetve, hogy milyen gyors és egyszerű a használata.

Fájdalommentes 4 * * * * *

Banu, Nő, 36 éves: Nagyon hatásos és fájdalommentes.

Hatásos és fájdalommentes 5 * * * * *

Claire, Nő, 40 éves: Végre egy hatásos és egyben fájdalommentes szőrtelenítő technológia, ez teszi a legjobb géppé a piacon, a különbség érezhető a többivel összehasonlítva.

Nincs mellékhatás 4 * * * * *

Megan, Nő, 34 éves: Igen, a szőrtelenítő kúrával már majdnem végeztem, de az eredmény már most látható. A kezelés gyors és fájdalommentes. És semmi mellékhatás.

Zseniális 5 * * * * *

Jane, Nő, 35 éves: IGEN, tényleg ezt a szót használtam. Nem voltak nagy elvárásaim a termék irányába, de engem meggyőzött.

Sokkal ritkább szőr 4 * * * * *

Julie, Nő, 41 éves: Igazán jó termék leírhatatlan eredménnyel. Lényegesen kevesebb a szőr a kezelt területeken.

Jelentős szőrzetsűrűség csökkenés 5 * * * * *

Kate, Nő, 39 éves: Azt hiszem, a szőrzetem növekedési ütemét is jelentősen lelassította.

Egyszerűen nagyszerű 5 * * * * *

Elvina Saniukaite, Nő, 33 éves: Körül belül 1 hónapja vettem meg a Smoothskin Bare készüléket. Ez az első IPL gép amivel megleptem magam. Sosem használtam ezelőtt ilyesmiket. Pedig annyira könnyű a használata. Meg a kezeim is elég picik, ennek mégis kellemes a fogása. Emellett imádom, hogy olyan gyorsan végezhetek vele. Ez egy tényleg megtérülő befektetés. Az egész test kezelése kb 10 percet vesz igénybe. És már 2 kezelés után láttam a különbséget. Egyszerűen hihetetlen. Próbálják ki, nem fogják megbánni.

Mondjunk búcsút a nem kívánt testszőrzetnek! 5 * * * * *      

Vicky Tofield, Nő, 29 éves: Utálom a szőrt. Borotválkozás után a szőr gyorsan visszanő. Ha gyantázom, sok benőtt szőrszálat hagy maga után, ráadásul még hagyni is kell kicsit növekedni a szőrszálakat, mielőtt legyantázom. És a sötét szálakat takargatni olyan ciki…

Ezt a készüléket isten küldhette az égből, és megküzd a nem kívánatos szőrszálakkal és ráadásul a hatása olyan hosszú ideig tart. Még csak a 2. hétnél tartok a 12-ből, de már most látom, hogy csökken a szőr mennyisége kezelésről kezelésre, Bár néhol fájdalmas (hónalj), de meg lehet szokni. Használata egyszerű, mikéntje érthetően és követhetően le volt írva a használati utasításban. Összességében nagyon elégedett vagyok a termékkel, mint mondtam csak két hétig használtam eddig, és én máris látom, a különbséget Nem győzöm kivárni a kezelés végét. Azoknak ajánlom ezt a terméket, akik a nem kívánt szőrzet elleni csatából győztesként szeretnének kikerülni.

Mint a villámgyors verziója a smoothskin gold-nak 5 * * * * *

Kalli Kaur, Nő, 43 éves: Annyira gyorsan végezhetek vele, akár tévézés közben is. Könnyen siklik a bőrön. Szinte beleillik az ember tenyerébe, mintha eleve oda tervezték volna. Nagy rajongója voltam a Goldnak, éreztem, hogy nincs mese, ki kell próbálnom és egyszerűen imádom. Bátran merem ajánlani mindenkinek.

Garancia 2 év
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Az átvétel a budapesti ügyfélszolgálati irodánkban ingyenes. Házhozszállítás díja Magyarország területén belül 890Ft. A Pick Pack Pont szolgáltatási költség 890Ft.
A terméket magyar jótállási feltételekkel, a magyarországi márkaképviselet támogatásával és magyar nyelvű használati útmutatóval értékesítjük.
További információkat kaphatsz ügyfélszolgálatunkon a 06-1-783-0370-estelefonszámon vagy e-mailben az info@mybeautytools.hu címen.
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. A változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

További ajánlatunk