Termékek Menü
0
   

Szakállnyírók új szériája a BaByliss-től

Ha a férfiak elegánsabb, komolyabb, vagy éppen vagányabb külsőre vágynak, az arcszőrzetük formázása, trimmelése, borotválása lehetőséget ad számukra, hogy kifejezzék önmagukat, csak a megfelelő eszközt kell megtalálniuk hozzá.

BaByliss szakállvágók új szériája

A BaByliss mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy innovációival élen járjon a fejlődésben. A W-Tech technológia már korábban is alappillére volt a hajnyíró ás szakállnyíró sorozatoknak, eredményessége nélkülözhetetlenné tette a legújabb családból is. A lehullott szőrszálakat összegyűjtő kialakítás, valamint a megújult formavilág mind olyan innováció, mely az egyre növekvő felhasználói igényeket hivatott kielégíteni.

A kényelem új dimenziója

A szakállnyírók formabontó kialakítása kényelmes fogást, gyors borotválkozást és egyszerű tárolást tesz lehetővé. Különleges hengeres formájának köszönhetően tökéletesen illeszkednek a tenyérbe, így biztosítva a stabil, mégis kényelmes fogást. A készülékek ráadásul kis helyet foglalnak, ugyanis lapos talpuknak hála, akár a mosdó szélére, akár a fürdőszobaszekrénybe is beállíthatók. Minden készülék egyedülálló, 35 mm széles pengerendszerrel lett ellátva, ezáltal a borotválkozással töltött idő jelentősen lerövidül.

BaByliss szakállvágók új szériája

W-Tech technológia

Míg a normál pengék fogai egyforma mintájúak, addig a W-Tech pengerendszerrel ellátott eszközök esetében a mozgópengék speciális „W” kialakítást kaptak. Ez a mérnökök által javasolt apró módosítás 25 %-kal gyorsabb nyírást eredményez. A W-Tech penge azonban nem csak gyors, precíz is! Az egyenletes eredmény garantált, és még a hosszabb szakállat sem tépi.

Szőrszál gyűjtő rendszer

Minden készüléket elláttunk egy speciális gyűjtő rekesszel, mely a penge alatt helyezkedik el, így a lenyírt szőrszálak egyenesen belehullhatnak. Nem állítjuk, hogy szőrszálmentes lesz a mosdó a borotválkozás után, de garantáltan kevesebb lesz az eltakarítandó szőrszál. Nem csupán a mosdót lesz egyszerűbb tisztántartani, de a készülék pengéjét is, hiszen kipattintva a helyéről folyó víz alatt mosható.

Precizitás, minden igényhez

Típustól függően 1-35 mm hosszúságú szakáll formázható az eszközökkel, 0.5 vagy 1 mm-es lépéstávolságonként.


 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog szőrtelenítés