Termékek Menü
   

Szállítás és átvétel

Kiszállítás futárszolgálattal

A csomagok kiszállítását a GLS Hungary Csomag-Logisztikai Kft. végzi. Amikor a megrendelt árut átadtuk a GLS Hungary Csomag-Logisztikai Kft-nek kézbesítésre, írásos értesítést küldünk Neked, ez azt jelenti, hogy a megrendelésed a következő napon kézbesítésre kerül. Kérjük, hogy szállítási címnek - a megrendelés során - olyan címet adj meg, ahol a várható szállítási napon (hétköznapokon) 8 és 17 óra között mindig tartózkodik valaki, aki a csomagot átveszi és az áru ellenértékét kifizeti (amennyiben azt még korábban nem fizetted ki banki átutalással).

A szállítás díja Magyarország területén belül 890,- Ft csomagonként. Szállítási díjat nem számlázunk ki abban az esetben, ha a megrendelés (ÁFÁ-s) értéke meghaladja a 10.000,- Ft-ot. A termék(ek) kiszállításához elengedhetetlen normál csomagolás költségeit - a rendelés értékétől függetlenül - nem számítjuk fel.

A megrendelt áru ellenértékét utánvéttel vagy átutalásos fizetéssel egyenlítheted ki. Az utánvét összegét a csomagot átadó futárnak fizeted ki, amely összeg tartalmazza az áruszámla összegét és a szállítás költségét. Átutalásos fizetés esetén csak akkor küldünk számlát, ha az általad megrendelt termék már rendelkezésünkre áll a raktárkészletünkben. Az átutalásos számlát e-mailen pdf dokumentumban vagy telefaxon küldjük meg Neked. A szállítást abban az esetben kezdjük meg, ha vételárat a bankszámlánkon már jóváírták.

Bővebb információkat a futárszolgálattal történő kiszállításról itt találsz.

Személyes átvétel az ügyfélszolgálati irodánkban

Lehetőséged van a megrendelt termék személyes átvételére a svikComputer Kft. ügyfélszolgálati irodájában, a 1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna u. 15/B címen (ARCADIA Irodaház). Ez esetben kollégáink telefonon vagy emailben felveszik Veled a kapcsolatot amikor a termék beérkezett az átadási pontra.

Az ügyfélszolgálati irodánk nyitvatartási rendje: H-P: 10:00 és 16:00 között.

Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a fent említett címen előzetes egyeztetés nélkül nem áll módunkban terméket átadni. Az átvétel az ügyfélszolgálati irodánkban díjmentes.

Bővebb információkat a személyes átvételről itt találsz.

A megrendelés átvétele a kiválasztott Pick Pack Pontban

Lehetőséged van a megrendelt árút úgynevezett Pick Pack Ponton átvenni. Melyek vagy Relay üzletek a nagyobb közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport) vagy Inmedio üzletek a bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin.

A Pick Pack Pontban történő átvételt a megrendelés során a kézbesítés módjának kiválasztásakor kérheted. A legördülő listából kiválaszthatod a Neked megfelelő Pick Pack Pontot. A Pick Pack Pontban történő átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtasd ki az átvételről szóló visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezd fel a csomag azonosító számát.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítünk, ezután a csomagod azonnal átveheted, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amelyek átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 - 20.00 óráig vannak nyitva.

A Pick Pack Pont szolgáltatás díja 890,- Ft csomagonként. Szolgáltatási díjat nem számlázunk ki abban az esetben, ha a megrendelés (ÁFÁ-s) értéke meghaladja a 10.000,- Ft-ot. A termék(ek) kiszállításához elengedhetetlen normál csomagolás költségeit - a rendelés értékétől függetlenül - nem számítjuk fel.

Bővebb információkat a Pick Pack Pont átvételről itt találsz.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a MyBeautyTools.hu-t kártérítési kötelezettség nem terheli.