Termékek Menü
   

Személyes átvétel

A megrendelt termék személyes átvétele

Lehetőséged van a megrendelt termék személyes átvételére a svikComputer Kft. ügyfélszolgálati irodájában, a 1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna u. 15/B 2.emelet 218. ajtó címen (ARCADIA Irodaház). Ez esetben kollégáink telefonon vagy emailben felveszik Veled a kapcsolatot, amikor a termék beérkezett az átadási pontra.

Az ügyfélszolgálati irodánk nyitvatartási rendje: H-P: 10:00 és 16:00 között.

Megközelítés gépjárművel a Váci út felől:
A Váci útról, az Árpád útra kanyarodva, a második lámpánál kell jobbra bekanyarodnod (Aradi utca), majd az első kereszteződésben szintén jobbra. Ez már a Lorántffy Zsuzsanna u. lesz.  150 méter után az  ARCADIA irodaház  bejárata bal kéz felé fog esni. A parkolás az utcán lehetséges. 

Megközelítés gépjárművel az Árpád út felől (Víztorony):
Az Árpád útról Újpest központnál balra kell lekanyarodnod a lámpás kereszteződésnél az István útra, ezután az első kereszteződésnél rögtön jobbra (Munkásotthon út).
Ennek az útnak a folyatása lesz a Lorántffy Zsuzsanna utca a következő kereszteződéstől, ahol egyenesen kell továbbhajtanod. 150 méter után az ARCADIA irodaház bejárata bal kéz felé fog esni. A parkolás az utcán lehetséges. 

Megközelítés gyalog Újpest Városkapu megállótól:
Az M3 metró Újpest városkapu megállójában kell leszállnod. A metró aluljárójából a Temesvári u. - Csányi L. u. felé kell feljönnöd. A Lorántffy Zsuzsanna utca a Temesvári utcába csatlakozik.
Ha elindulsz befelé a Lorántffy Zsuzsanna utcában, akkor az ARCADIA irodaház jobbkéz felé lesz kb. 200 méter múlva.

Megközelítés gyalog Újpest központjából:
Az Árpád úton kell elindulnod a Váci út, tehát a Duna felé, a Budapest városközpont felőli oldalán az Árpád útnak. Körülbelül 200 méter után, az első lámpás kereszteződésnél balra be kell kanyarodnod az Aradi utcába, majd az első kereszteződésben jobbra. Ez már a Lorántffy Zsuzsanna u. lesz. 150 méter után az ARCADIA irodaház bejárata bal kéz felé fog esni. 

Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a fent említett címen előzetes egyeztetés nélkül nem áll módunkban terméket átadni.