Termékek Menü
0
   

Szupertrendi körömlakk árnyalatok

Vegyük nyáriasra a figurát! Néhány hétre felejtsük el a szigorú feketét, a szűzies fehéret és a döglesztő vöröset! Nem kell mindig túl komolyan venni magunkat, nyaranta lazuljunk kicsit! A gyönyörűen lebarnult bőrhöz egyébként is sokkal jobban illik egy kecses rózsaszín, egy szolid sárga, egy félénk lila, egy vidám halvány narancsszín, egy élénk rágógumi színű kék, vagy egy visszafogott mentazöld körömlakk. Nézzük idén nyáron mik a meghatározó színek körömlakk fronton!

A visszafogott pasztell kékeszöldet irodai dolgozóknak ajánljuk elsősorban. A dolgos forró hétköznapokba némi vidámságot csempész bele a kéknek ez a fagylaltszínű árnyalata. Élénk színű, vidám ruhákkal, de visszafogott elegánsabb öltözékkel is működik ez a gyönyörű szín.

A narancsszínű árnyalatot szinte minden bőrtípushoz viselhetjük, lehetünk csoki barnák, vagy hófehér bőrűek. Ez a szín egyszerűen minden típusú nőnek jól áll. Ha igazán narancsos hangulatban vagy, akkor ehhez passzoló rúzst és pirosítót viselsz az arcodon.

A lila szinte minden árnyalata divatos a nyáron. Ám nekünk mégis ez a visszafogott változata tetszik igazán. Elsősorban vörös hajú, szeplős arcú hölgyeknek áll jól a lila jácintos, levendulás árnyalata.

Kecses, hosszú körmökön igazán jól mutat a sárga világos árnyalata. Ha visszafogottabb, púderesebb hatást szeretnél elérni, akkor elég, ha csak egy rétegben viszed fel ezt, meleg színt. A bevállalósabb hölgyek több réteggel hangsúlyozhatják élénk színű, formás körmeiket.

A rózsaszínnek ez az árnyalata nekem kicsit túl habos-babos, túl rózsaszín, de egy romantikus lelkületű hölgynek, egy vidám leányzónak akár jól is állhat. Fontos, a cukorka hatás elkerülése végett, inkább egyszínű, visszafogott stílusú ruhákhoz viseljük a rózsaszín negédes árnyalatát.

Persze ezeket a színeket variálhatjuk dominánsabb színekkel, festhetünk a körmünkre virágokat, csíkokat, pöttyöket is akár, bár szerintem a formás, piciny, jól ápolt körmök semmiféle díszítést nem igényelnek. 

Kellemes szépülést!:-)

Emma

Képek forrása: lefashionimage.blogspot.hu, pshiiit.com

Tartalomhoz tartozó címkék: blog