Termékek Menü
   

Terápia a hajnak

Fényesebb, egészségesebb hajat szeretnél, de szívesen hordod szögegyenesre vasalva a tincseidet? Gyakran előfordult már veled, hogy a frissen kisimított hajad a párás levegő hatására szöszössé, bolyhossá vált és összekuszálódott? Nem kell tovább bosszankodnod emiatt, ugyanis megvan a megoldás!

Terápia a hajnak - Remington Therapy kollekció

A Remington Therapy kollekciójának hajsimítói kompromisszumok nélküli megoldást nyújtanak a hajformázás során fellépő leggyakoribb problémákra. A hajsimítók kerámia lapjai különféle kondicionálókkal vannak ellátva, amelyek hő hatására aktiválódnak, és eloszlanak a hajszálakon, egészséges, fényesen sima hajat eredményezve.

A Remington Shine Therapy hajsimító használata közben a kerámia lapok E vitaminban gazdag marokkói argán olaj hidratáló összetevőket tartalmazó kondicionálót oszlatnak el a hajszálakon, ami tükörsima, fényes hajat biztosít a hajszálak tövétől egészen a végekig. Ezt a hajsimítót elsősorban fakó hajra ajánlom, már egyszeri használat után is látható lesz a különbség, megújul a haj, jobb lesz a kondíciója, ragyogóbbá, rugalmasabbá válik.

Terápia a hajnak - Remington Therapy kollekció

A Remington Wet2Straight hajsimítót a hagyományos hajsimítókkal ellentétben nedves hajon is alkalmazhatjuk, nem szükséges a hajat megszárítani simítás előtt. A hajszálakban lévő nedvesség gőz formájában speciális szellőző lyukakon keresztül távozik. A hajformázás gyorsabb, mivel nincs szükség előzetes hajszárításra, a készülék nedves hajon azonnal használható. A hajsimítót különösen ajánlom természetesen göndör hajra, mert segítségével sokkal könnyebbé, gyorsabbá válik a frizura formázása,  szárítása, és ráadásul a haj tökéletesen sima marad 8 órán keresztül.

A Remington Frizz Therapy hajsimító kerámia lapjai a haj szöszösödését, bolyhosodását, összekuszálódását gátló mikro kondicionálóval vannak ellátva, amely hő hatására egyenletesen eloszlik a hajszálakon és bársonyos, tökéletesen sima hajat biztosít akár egész napra is. A mikro kondicionáló technológia megakadályozza, hogy ha újra nedvesség éri a hajszálakat, azok szöszössé, bolyhossá váljanak a párás környezet miatt.

Terápia a hajnak - Remington Therapy kollekció

A keratin nevű fehérje a haj fő építőanyaga. A Remington Keratin Therapy hajsimító a Keratin technológiát alkalmazza az egészséges, erős hajszálak védelme érdekében. Ennél a hajsimítónál a kerámia lapok keratinos mikro kondicionálóval vannak ellátva, a simító lapba beépített hővédő szenzor segítségével pedig folyamatos visszajelzést kapunk a haj nedvességtartalmáról, a készülék így szabályozza az optimális hőfokot. A készüléket azoknak a Hölgyeknek ajánlom, akiknek különösen fontos hajuk védelme, mert a keratin technológia hajformázás közben is táplálja a hajszálakat, ragyogó, fényes, ápolt frizurát eredményezve.

Kellemes szépülést! :-)

Emma

Képek forrása: Remington

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog házi praktikák hajápolás