Termékek Menü
0
   

Tökéletes nyári frizura - laza copf hullámos fürtökből

Kedves Olvasók! König Anna vagyok és körülbelül 3 éve vezetem a FollowAnna YouTube csatornámat, és kicsivel később elkezdve a blogomat, ugyan ezen a néven. A smink, frizura, és szépség világát a csatornám növekedésével együtt ismertem meg, és lelkesen csinálom azóta is. Igyekszem az energiáimat a videómon keresztül átadni a nézőimnek, és jó tanácsokkal ellátni őket. Most is van egy pár tipp a tarsolyomban, szóval, ha érdekel téged, hogy 2015-ben milyen sminkkel és frizurával tudsz hódítani akár egy egyszerű séta során a Duna parton, akkor a cikkben választ találhatsz erre.

Laza copf hullámos fürtökből

Azt hiszem, ebben az évben széles skáláról válogathatunk, ha sminkről van szó, legyen akár vagány, színes, vagy visszafogott. Nekem személyes kedvenceim a bőrhangsúlyos sminkek, hiszen a végeredmény merőben eltérő lesz az ágyból kiugrott arcunktól reggelente. A megfelelő alapozó megtalálása után, azt vékony rétegben felvíve megkapjuk a tökéletes vásznat. Én a NYX Mattító alapozóját használtam, amivel tökéletes matt hatást értem el. Ha mégis a ragyogó bőr vonz titeket, akkor egy highlighterrel vissza tudjátok adni az arcotok csillogását.

Természetesen a szemem sem maradhat ki a játékból, itt a NYX Jumbo ceruzáját használtam 604 Milk árnyalatban, amit az alsó vízvonalamon és belső szemzugamnál alkalmaztam. Ez a trend a sminkelésben 2015-ben elterjedt, és szerény véleményem szerint egy gyors és egyszerű trükk, hogy világosítsunk és nagyítsunk a szemeinken. Plusz információ, hogy ez a szemceruza tökéletes sminkalap is, és a fehér színe miatt az élénk szemfestékek vibráló színben fognak pompázni a szemhéjainkon.

A hónap bloggere: König Anna

Jó, jó a sminkünkkel megvagyunk, de a hajunk sem maradhat szénaboglya. Egy egyszerű és gyors megoldásom erre is van. Idén a copfok hódítanak, a hullámos fürtökkel egyenértékben. Ezért hát miért is ne kombináljuk a kettőt?

A tökéletes hajsütővas megtalálása sem egy egyszerű feladat, de szerencsére nekem sikerült. Ebben a szettben minden megtalálható, hajsütővas, hajvasaló, kreppelő, és a hajsütővasra szerelhető tartozékok is a csomagban vannak, és még csatokat is kapunk hozzá. Első látásra szerelem volt nálam a Remington S8670 MultiStyle Hajformázó szettje, nem tudom ti, hogy vagytok vele. Csodálatos loknikat varázsoltam magamnak, amik egy héten keresztül tartottak nekem, ami valljuk be nem egy utolsó szempont, hiszem azért nincs minden reggel időnk újra tökéletes hajkoronát csinálni magunknak. De, hiszen áltálában ott van a de, ne feledkezzünk meg a hajunk védelméről sem. Én hővédőként a Paul Mitchell Heat Seal hővédőjét használtam, ami egyben hajformázó spray is.

A hónap bloggere: König Anna

Ezután már csak össze kell fognunk a hajunkat egy hajgumival, és indulhat a nap. Egy extra tipp: ha nem szeretnétek, hogy a hajgumitok látszódjon, a copfotokból válasszatok le egy kis tincset és tekerjétek a hajgumi köré, majd egy hullámcsattal rögzítsétek. Senki nem fogja észrevenni az alatta lapuló rózsaszín csillogó hajgumit.

A hónap bloggere: König Anna

Nem is rabolom tovább az értékes időtöket, inkább próbáljátok ki, hogy mi áll nektek jól, és milyen csodálatos sminket és frizurát szeretnétek holnap viselni. Remélem, hogy tetszett nektek ez a cikk, és hasznosnak találtátok. Az alábbi videóban pedig megnézhetitek a sminkem és a frizurám elkészítését:

Anna :-)