Termékek Menü
   

Tria 3291A Hair Removal 4X lézeres szőrtelenítő készülék bőrérzékelővel Graphite

Tria 3291A Hair Removal 4X lézeres szőrtelenítő készülék bőrérzékelővel Graphite Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
159.990 Ft (125.976 Ft + ÁFA)
i Szállítási információk
Amennyiben a termék raktáron van: személyes átvétel esetén azonnal, Pick Pack Pont esetén 2 munkanapon belül átvehető, kiszállítással a következő munkanapon szállítjuk! Amennyiben a termék külső raktárból elérhető: személyes átvétel esetén 2 munkanapon belül, Pick Pack Pont esetén 4-7 munkanapon belül átvehető, kiszállítással 3-6 munkanapon belül szállítjuk! Amennyiben a termék rendelhető: a terméket rendelnünk kell, a várakozási idő legfeljebb 1-2 hét!
Cikkszám: 3291A
Elérhetőség: Külső raktárból elérhető
Gyártó: Tria
Kézbesítési díj (min): Ingyenes

A Tria 3291A Hair Removal 4X lézeres szőrtelenítő készülékkel végleges eredmény érhető el - mely a wheeland tesztekkel alátámasztott - ellentétben az ideiglenes megoldásokkal, mint a gyantázás, a borotválkozás, vagy más szőrtelenítő eljárások (pl. IPL), mindezt otthonod kényelmében.

Ugyan azt a lézeres technológiát alkalmazza, amit a professzionális lézeres szőrtelenítő gépek, melyek korábban csak a klinikákon és jól felszerelt kozmetikai szalonokban voltak elérhetőek.

Leírás és Paraméterek

Elérhető már Magyarországon is a népszerű egyesült államokbeli világmárka, az otthoni kozmetikai gépgyártó TRIA!

A TRIA alapvetően abban különbözik más gyártóktól, hogy egyedülállóan az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer felügyeleti hatóság az FDA engedélyével rendelkező professzionális klinikai lézeres készülékekben megtalálható orvosi lézert használja miden egyes modelljében!

Ez teszi lehetővé, hogy a TRIA elsőként olyan magabiztosan álljon minden egyes terméke mögé, melyre eddig nem volt példa az otthoni szépészeti készülék, gyártók körében.

A Tria úgy lett megalkotva, mint egy új barát a szépség sokszínű és komplex világában. A dizájn mögött pedig a legkorszerűbb egyedi fejlesztés található.

A Tria nem egyszerűen készülékeket alkotott, hanem egy érzéki bombát, melynek kezdete maga a készülék megérkezésekor kezdődik el.

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülékkel végleges eredményt érhető el - mely a wheeland tesztekkel alátámasztott - ellentétben az ideiglenes megoldásokkal, mint a gyantázás, a borotválkozás, vagy más szőrtelenítő eljárások (pl. IPL), mindezt otthonod kényelmében.

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék ugyan azt a lézeres technológiát alkalmazza, amit a professzionális lézeres szőrtelenítő gépek, melyek korábban csak a klinikákon és jól felszerelt kozmetikai szalonokban voltak elérhetőek.

A Tria készülékével eddig nem tapasztalt intenzitással hajthatóak végre a kezelések. 

A készülék gyorsasága is figyelemre méltó, a másodperc töredéke alatt lekezeli az adott területet, így szinte folyamatosan dolgozhatsz a géppel. A kezelés végeztét sípoló hang jelzi, mely után felemelheted a készüléket és máris újabb bőrfelületet kezelhetsz.

Ezzel az eljárással nem csak a szőrszálat, hanem a szőrtüszőt is igen hatékonyan kezeli. A sorozatos kezelésekkel tartós, de inkább végleges szőrtelenség érhető el.

Wheeland tesztekkel bizonyított.

 

Kezdjük a megoldást a probléma, vagyis a szőr gyökerénél!

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék egy otthoni célra kifejlesztett professzionális eszköz, ami a lézerdiódák elvén alapul. A lézerfény megbénítja a szőrtüszőket úgy, hogy alapvetően a melanint célozza, a kezelés közben pedig a bőr maga sértetlen marad.

 1. A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék professzionális erejű lézerdióda technológiát alkalmaz, amely a szőrtüszőkben lévő pigmentet célozza meg.
 2. A lézer hosszútávon megbénítja a szőrtüszőket, amely elveszti a szőrvisszanövesztő képességét.
 3. A megbénított szőrszálak elkezdenek kihullani, bőrünk pedig simává, puhábbá és bársonyosabb tapintásúvá válik.

 

Hogyan működik a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék?

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék deaktiválja a bőrben a szőrtüszőket, melyben a szőrszál növekszik. A kibocsájtott lézerfény impulzus a szőrszál belsejében felmelegíti a sötét pigmenteket és blokkolja a szőrtüszőt, megakadályozva újabb szőrszálak kialakulását. Ezzel tartós eredmény érhető el. Nem működik fehér, ősz, szőke és vörös szőrszálak esetén.

A lézeres szőrtelenítő eljárás csak a természetesen barna vagy fekete szőrszálak esetén hatásos, mivel a lézerfény a pigmentek segítségével nyelődik el.

A szőrszálak eltérő ciklusban növekednek, ezért lesz szükség a kezelések ismétlésére. A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék akkor a leghatékonyabb, ha minden egyes szőrszálat annak növekedési szakaszában kezelünk.  A legjobb eredményt a 3 hónapon keresztül, kéthetente megismételt kezeléssekkel érhetjük el, vagy addig folytatod a szőrtelenítő eljárást, ameddig elégedett nem leszel a szőrszálak ritkulásával.

Orvosilag felügyelt klinikai vizsgálatban kimutatták, hogy a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék rendeltetésszerű használata biztonságos.

Hetvenkilenc felhasználón végzett 6 hetes kúrán (3 kezelés) és az összes mellékhatást megfigyelték. Minden egyes kezelés előtt, a kezelendő területen lévő szőrszálakat megszámolták és az 1, 2, 3, 6 és 12 hónapos kezelés után is. A harmadik kezelés után további kezelésre nem volt szükség.

 

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék előnyei:

A klinikai vizsgálatok az alábbi előnyöket mutatták ki

 • 61%-os szőrszálcsökkenés, 3 héttel az első kezelés után.
 • 70%-os szőrszálcsökkenés 3 héttel a második kezelés után.
 • 60%-os szőrszálcsökkenés 1 hónappal a harmadik kezelés után.
 • 33%-os szőrszálcsökkenés 12 hónappal a harmadik kezelés után.

A vizsgálat során a 79 felhasználóból 69-en arról számolt be, hogy a kezelés után egy hónappal vékonyabbak lettek a szőrszálai. A 79-ből 55-en arról számoltak be, hogy 1 hónappal a kezelés után a szőrszálai világosabbak lettek, mint amilyenek a kezelés előtt voltak. Ezeket az eredményeket 3 kezelés során érték el a felhasználók.

Az eredmények mindenkinél más és más lehet, függ a kezelt területtől, valamint hogy mennyire tartja be az előírásokat.

Kockázatok: Ha rendeltetésszerűen használod a készüléket, a kockázat nagyon kicsi. Enyhe, pillanatnyi, csípő érzés jelentkezhet a kezelés közben, mely a sorozatos alkalmazással csökken vagy meg is szűnik. A klinikai teszt résztvevői melegség érzésről is beszámoltak, valamint minimális bőrpírról, mely néhány perc vagy óra elteltével elmúlt. Használat előtt mindenképpen végez bőrpróbát és figyelmesen olvasd el a csatolt használati útmutatót.

 

A bőr felkészítése a kezelésekre:

Különösebb előkészületet nem igényel, csupán néhány, nagyon egyszerű tanácsot kell betartani a hatékony szőrtelenítéshez!

6 héttel az első kezelés előtt hagyd abba a gyantázást, csipeszezést és a bőrhámlasztást.

Közvetlenül a kezelés előtt tisztítsd meg, borotváld le, majd szárítsd meg a kezelni kívánt területet.

Bőrödnek megfelelően állítsd be az intenzitási szintet, melyet az első kezelések és bőrteszt után kényelmesen kitapasztalhatsz.

A legjobb eredmény érdekében 3 hónapon át, kéthetente végezd el a kezeléseket.

 

Az első kezelés után

Semmilyen látható jel sem fog jelentkezni a szőrszálakban. A lézeres szőrtelenítés nem okoz azonnali szőrhullást. Később az ismételt kezelések során a szőrszálak mennyisége csökken, valamint az újranőtt szőrszál világosabb és vékonyabb lesz.

 

A három hónapos kezelés után

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék által blokkolt szőrtüszőkből nem nő ki újra a szőrszál, azonban ez egyénenként és a használati utasítások betartásától függően változhat. Amennyiben bizonyos területeken szükséges, végezhetsz kiegészítő kezeléseket.

 

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék működése

Beüzemelés után nincs más dolgod, mint hogy ráhelyezd a bőrszenzort (a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék alján található vörös fény) a kezelni kívánt terület fölé. A bőrszenzor automatikusan érzékeli és beazonosítja a bőrödet.

Lehetőség van a kezelési szint beállítására. A klinikai teszt során bebizonyosodott, hogy a magasabb szint használata 2-3-szor hatékonyabb. Ezért a legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy a legmagasabb energiaszintet használd, ami még elviselhető és nem okoz maradandó bőrpírt vagy erős égő érzést, fájdalmat.

 A készülékbe épített ventillátor minimalizálja a kezeléssel járó meleg, csípő érzést.

 

Garancia

A készülék normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk a normál felhasználásból eredő hibákra. A használati útmutatóban leírtaktól eltérő üzemeltetésből eredő károkra, illetve a megnyitott készülékre a garancia nem vonatkozik. Kérjük, őrizd meg a számlát, mert a garancia csak a számla bemutatásával érvényesíthető!

 

 

Gyakori kérdések a TRIA Hair Removal 4X lézeres szőrtelenítő készülékkel kapcsolatban

 

Használhatom a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készüléket az arcomon?

Igen, a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék alkalmazható a nők arcán lévő szőrszálak (orcától lefelé) eltávolítására. Férfiaknak nem tanácsos alkalmazni az eszközt az arcszőrzetük sűrűsége miatt.

 

Meddig bírja a feltöltött akkumulátor?

Minden egyes akkumulátor körülbelül 30 percig bírja egy felöltéssel a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék esetében. Ez az akkumulátor élettartam lehetővé teszi a felhasználók számra, hogy koncentráltak maradhassanak a kezelések során és ne hagyjanak ki egy kis bőrfelületet sem. Az útmutató szerint egyetlen akkumulátor töltés elegendő egy nagyobb terület kezelésére, mint például a lábak, vagy több kisebb rész szőrtelenítésére egyszerre, mint az ajkak felső része és a hónalj.

 

Megfelelő a szőrszínem a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék használatához?

A szőrtelenítő lézert arra tervezték, hogy természetes világosbarna és fekete testszőrzeten dolgozzon. Ez annak köszönhető, hogy az eszköz a szőrszálak sötét pigmentjeire hat; a világosabb szőrszínek, mint a fehér, szőke, vörös vagy ősz nem nyelik el eléggé a lézer energiáját ahhoz, hogy a szőrtüsző működését megbénítsák.

 

Miért kell borotválkoznom?

A jobb eredmények elérése érdekében ajánljuk a felhasználóknak, hogy készítsék fel a bőrüket mielőtt a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készüléket használják.

Alaposan tisztítsd meg a kezelni kívánt felületet, távolíts el minden kozmetikumot és krémet arról a részről, amit kezelni szeretnél. (Ez hozzájárul a lézeres kezelés hatékonyságához, hogy a lézer jobban áthatolhasson a bőrön.)

Alaposan borotváld meg a kezelni kívánt részt. Ez teszi lehetővé, hogy a lézeres kezelés hatékonyabb legyen, mivel a lézer a szőrszálak alatt, a szőrtüszők belsejében fejti ki hatását. Egy hűvös, nyirkos anyaggal töröld át a bőrödet, hogy minden borotvahabot vagy krémet eltávolíts, majd szárítsd meg a területet.

Kérjük, vedd figyelembe: A gyantázás és a szőrszálak kitépése nem tanácsos a kezelés ideje alatt, mivel ezek mind szőrt távolítanak el a szőrtüszőből. A szőrnek ott kell lennie a szőrtüszőben ahhoz, hogy a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülékkel végzett kezelés hatékony legyen.

 

Használhatom a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülékemet többször, mint minden második hétben?

A legjobb eredmények elérése érdekében minden második héten ajánlott az eszköz alkalmazása. Ez a kezelési protokoll optimális ahhoz, hogy a szőrtüszőket még megfelelő állapotban, a növekedési fázis idején célozza meg. Az állandó/tartós eredmények érdekében egyszer kezeld a kijelölt területet minden második héten, legalább három hónapon keresztül, vagy egészen addig, míg a kívánt eredményeket el nem éred.

 

Mennyi idő után láthatom először a kezelés eredményét?

Az első kezelés után: Alkalmanként néhány felhasználó enyhe pirosságot érzékelhet, ami azonban 24 órán belül, gyorsan eloszlik.

Az első hónap után: Klinikai vizsgálatok azt mutatták, hogy mindössze két kezelés után 70%-al csökkent a szőrszálak mennyisége.

2-3 hónapos kezelés után: A visszanőtt szőr világosabbnak és vékonyabbnak tűnik.

Látható csökkenést vehetsz észre a visszanőtt szőr mennyiségében, különösen azokon a területeken, ahol a szőrnövekedés hajlamos sötétebbnek tűnni.

3 hónap kezelés után: A szőrtüszők, melyeket hatástalanított a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék, többé nem fognak szőrt növeszteni. Amennyiben szükséges, folytasd a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék használatát a javulás érdekében, amíg a bőröd simábbá válik és megszabadulhatsz a borotválás és gyantázás közbeni végtelen bosszankodástól.

 

Másokkal is megoszthatom a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülékemet?

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készüléket személyes használatra tervezték. Az eszköz másokkal történő megosztása nem ajánlott személyes higiéniai okokból.

 

Használhatom a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készüléket a nemi szervek környékén?

Ne használd a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készüléket a nemi szervek környékén. Ezeken a területeken a bőr sokkal érzékenyebb lehet, ezen kívül a bőr is sötétebb lehet és/vagy a szőrszálak is sűrűbben nőhetnek. Az eszköz ezeken a területeken való használata komoly bőrsérüléseket okozhat. A bikini vonalon használható a szőrtelenítő lézer, amely a szeméremszőrzet azon részét jelenti, amely látható lenne a fürdőruhán kívül.

 

Használhatom a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készüléket a tetovált területeken?

Ne használd a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készüléket bőrödnek azon a részén, amelyek sötétebbek, mint az átlagos bőrtónusod: tetoválások, sötétbarna, fekete foltok (mint például szeplő, anyajegy, májfolt). A sötét bőr túl sok lézerfényt szívhat magába, ami károsíthatja a bőrt.

 

A tinédzser korú lányom használhatja a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készüléket?

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék 18 vagy annál fiatalabb korban történő használata nem tanácsos. Nem végeztek vizsgálatokat azzal kapcsolatban, hogy a gyerekek bőrére milyen hatása lehet az eszköznek, így az komoly sérüléseket is okozhat.

 

A csomag tartalma:

 • 1 db készülék
 • 1 db akkumulátortöltő adapter
 • 1 db használati útmutató (nemzetközi)
 • 1 db használati útmutató magyar nyelvű

Garancia 2 év
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Az átvétel a budapesti ügyfélszolgálati irodánkban ingyenes. Házhozszállítás díja Magyarország területén belül 890Ft. A Pick Pack Pont szolgáltatási költség 890Ft.
A terméket magyar jótállási feltételekkel, a magyarországi márkaképviselet támogatásával és magyar nyelvű használati útmutatóval értékesítjük.
További információkat kaphatsz ügyfélszolgálatunkon a 06-1-783-0370-estelefonszámon vagy e-mailben az info@mybeautytools.hu címen.
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. A változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

További ajánlatunk