Termékek Menü
0
   

Újdonság! - BaByliss Fashion Curl Secret automata hajgöndörítő

Most minden a göndör fürtökről szól! Legyen a tiéd a limitált kiadású BaByliss Fashion Curl Secret hajgöndörítők egyike. Válaszd a stílusodhoz megfelelő színt, fejezd ki egyéniséged, csábíts az ellenállhatatlan frizuráddal!

Újdonság! - BaByliss Fashion Curl Secret automata hajgöndörítő

Bemutatkoznak a BaByliss Curl Secret testvérei, a lendületes pink színű, és az elegáns kék színű Fashion Curl Secret automata hajgöndörítők. Mindkét készülék a szabadalmazott Auto-Curl technológiával csavarja fel a hajtincset formázás előtt, így a tökéletes göndör fürtök garantáltak.

A Fashion Curl Secret két hőmérséklet szintre állítható, a vékonyabb szálú hajhoz a 185°C ajánlott, míg a vastagabb szálú haj formázásához a 205°C -ot válasszuk. A sütőfelület kerámia borítással van ellátva, mely kellően ellenálló, így garantálja a készülék hosszú élettartamát, óvja a hajat a hőhatástól, és fénylő ragyogást kölcsönöz a megformázott tincseknek.Mindkét Fashion Curl Secret 12 másodperces időzítővel rendelkezik, melynek leteltére hangjelzéssel figyelmeztet a készülék.

Hogyan használjam?

Bekapcsolást követően várd meg, míg a pirosan villogó LED folyamatosan égni kezd, a készülék ekkor melegszik fel a megfelelő hőmérsékletre. Ezt követően fogj be egy hajtincset a készülék két karja közé, majd azokat összezárva a hajtincs automatikusan felcsavarodik. Két másodpercenként sípolást hallasz majd, a hatodik, utolsó jelzésnél az előzőektől eltérő, többszörös hangjelzésnél tudhatod, hogy a 12 másodperc letelt. Ha lazább loknikat szeretnél, hamarabb is kiengedheted a hajad, már akár a negyedik, vagy ötödik sípolásnál is.

Jarasovics Szandra, a Bebita Bonita YouTube csatorna vloggere bemutatja, milyen egyszerű a Fashion Curl Secret használata:

Kellemes szépülést!:-)

Emma

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog hajápolás