Termékek Menü
0
   

Újdonság! – Remington PROtect hajformázó termékcsalád

Naponta kompromisszumot kell kötnöd a hajad állapotának megóvása és a haj formázása között? Gyönyörű és tartós, ugyanakkor biztonságos hajformázásra vágysz? Nos, új korszak köszöntött be a hajápolás területén a kíméletes és tökéletes frizurakészítést lehetővé tevő Remington PROtect termékcsalád bevezetésével!

Újdonság!-Remington PROtect hajformázó termékcsalád

A PROtect termékcsalád hajsimítója, hajformázója és hajszárítója a mindennapi frizurakészítéshez a legtökéletesebb társ, segítségével minden rendelkezésedre áll a mesés, irigylésre méltó megjelenés eléréséhez. A HydraCare és a ThermoCare technológiák alkalmazásával a PROtect termékcsalád alacsonyabb hőmérséklet beállítás mellett kivételes teljesítményt biztosít, ezáltal kevésbé károsítja, ugyanakkor egész napra hidratálja, egészségesebb hatásúvá teszi a hajat.

A HydraCare technológiájú PROtect hajsimító a nedvesség és a hő tökéletes egyensúlyát biztosítva megóvja a hajat, mivel a hajformázás közben 68%-kal kevesebb sérülést okoz. A hajsimító folyamatosan hűvös párát bocsájt ki a haj hidratálásához és előkészítéséhez a simítólapok között történő áthaladása előtt, ezáltal a 170°C-os, alacsonyabb optimális hőmérsékleten továbbra is gyors, fényesen sima és tartós eredményt elérve végezheted a hajad formázását.

Remington PROtect hajsimító

A PROtect hajsütővas a hajsimítóval megegyező HydraCare technológiát alkalmazva óvja meg a hajat a sérülésektől a gyönyörű, tartós loknik kialakítása közben. A hűvös pára hidratálja a hajad, ezáltal akár 62%-kal kevesebb károsodás éri a hajat, miközben a keratinnal, argán- és makadámia olajjal átitatott 25mm-es továbbfejlesztett kerámia hajsütővas fényessé és simává varázsolja a fürtjeidet.

Remington PROtect hajsütővas

A ThermoCare technológiájú PROtect hajszárító gyorsan és alacsonyabb hőmérséklet beállítással bámulatos eredménnyel és kevesebb sérülést okozva szárítja a hajat. A hajszárító erős mégis gyengéd motorja egy 2400 wattos motor légáramlási és szárítási sebességével rendelkezik, azonban kevesebb hőt használva kíméletesebben bánik a hajjal. A hajszárító keratinnal, argán- és makadámia olajjal átitatott továbbfejlesztett szárítógyűrűvel is el van látva, ennek köszönhetően tökéletesen fényes, gubancoktól mentes és egészséges kinézetű hajzatot kölcsönöz.

Remington PROtect hajszárító

 

Kellemes szépülést! :-)

Emma  

                               

Tartalomhoz tartozó címkék: blog hajápolás